Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (12)
Filtrer anmeldelser
12 resultater
Vurdering fra reisende
11
0
0
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
11
0
0
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 12 anmeldelser
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Fantastisk plass, fantastiske folk! Hadde instruktør Emil, som var veldig hyggelig og flink!! Fin mix av litt teori og mye i sjøen, og gav heile tida tips og fulgte opp mens vi surfa! Anbefalast på det varmaste! Vi var 7 i gruppa og det var null stress!

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, georga826
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juni 2020

Jeg kan ikke annet enn anbefale dette til alle som ønsker å prøve ut surfing. Reiste fra Østlandet gjennom natten å ble møtt av Norsk landskap på sitt beste. Jeg er helt noob da det kommer til surfing og har vann skrekk... Takket være en rå session av surfer Emil sitter jeg nå å finkjemmer nett på jakt etter brett, leas og finner. Det gjør ingen ting om det bare ble to tre bølger på 2 dager, å 50 bail. Jeg sliter meg gjerne ut igjen for en bølge. Det råe er att vi var en gruppe på 7-8 stk som stort sett var omtrent like godt forbredt som meg, han fikk alle opp på brette han Ikke minst om en er interessert i surfe miljø på Stad.. Gå rundt å smil, følge med på hva de gjør, folka er nydelige.. Takk skal dere ha!

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, V5765NJalexf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. mai 2020 via mobile enheter

Familie på tre og heilt uerfarne melde vi oss på surfekurs. Ein super oppleving for både store og små. Veldig hyggelig betjening og kjempeflink instruktør. Vi følte oss trygge heile tida og hadde ein flott dag på den nydelege stranda. Ein dag for minneboka.

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, HannaPTJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. september 2018 via mobile enheter

Det var ikke mye service å få hos de som var i huset, følte at man var til bry hvis man kom og spurte om noe og fikk lite hjelp. Det var skittent nede på kjøkkenet og søpla var full når vi kom. Det var mugg på alle metall boksene i søppla når vi tømte den. Surfeinstruksjonen var heller ikke bra, lite teori og lite hjelp å få i vannet. Opplevde at man fikk lite tilbakemelding på hva man kunne gjøre bedre. Anbefaler ikke disse instruktørene hvis man ønsker et skikkelig surfe opplegg, har vært på mange surfe camper før og dette er noe av det labreste jeg har opplevd. Vi var en ok størrelse på gruppen. Kafeen var ikke åpen og det spiller ikke inn på denne anmeldelsen:)

Dato for oppholdet: september 2018
1  Takk, 87cathrineh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Etter en dag surfing på stranden poppet vi innom cafeen på Stad Surf. Og den var bare superhyggelig! Herlig stemning, enkel og god mat (sandwich og vafler var helt tipp topp) - og hyggelig betjening. Verdt en stopp eller egen lunsjtur selv om man ikke surfer eller skal overnatte der.

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, Bislettbanden
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser