Veldig hyggelig plass med dyktige arbeidere. Og veldig søte hunder og katter. Vi gikk tur med tre av hundene og skulle gjerne ha gått med alle. De gjør en veldig bra jobb og alle burde dra innom og hilse på dyrene og donere penger til denne plassen!
Thank you for walking three dogs; it is much appreciated:-)
Koselig sted hvor du kan kose med katter og gå tur med hunder. I tillegg til å støtte det fine arbeidet de gjør her.
Veldig flott å se at kattene og hundene tas så godt vare på! Disse dyra kunne hatt ett trist liv som hjemløse, men har fått ett godt liv her
Flott å se alt det gode arbeidet disse fantastiske menneskene gjør for dyrene på Koh Lanta og øyene rundt ❤️ Anbefaler å ta turen og støtte arbeidet som blir gjort
En helt utrolig organisasjon. Koselige mennesker og dyr, spennende opplevelse og guidet tur på området. Morro å kunne gå en tur med hundene, og kunne donere til en god sak. Stå på videre :)
Vi dro innom for å finne en geo-cache som er på stedet. Ei i reisefølget er en dyrevenn, så vi gikk innom for å se. Dyrene så ut til å ha det veldig bra! Vi donerte en sum og anbefaler andre å gjøre det samme da de tydelig gjør en bra jobb!