“Amazing!!”
Anmeldelse av Den Sultne Mave

Den Sultne Mave
Vurdert som nr. 1 av 4 Restauranter i Stabekk
Beskrivelse: Den Sultne Mave er en Indisk restaurant med tilslag av populære meksikanske retter. Her står vi på hele dagen for å bringe deg en unik smaksopplevelse. Hos oss får du både autentisk indisk mat og diverse fusion-retter. Restauranten er grunnlagt av 2 søstre som kan vise til meget lang erfaring fra bransjen. Vår visjon er å levere den beste kundeopplevelsen ved å tilby en variert og smaksrik meny
Anmeldt 30. august 2022 via mobile enheter

Veldig fint og inviterende lokale, med utrolig hyggelige eiere. Maten var fantastisk god. Vi hadde absolutt ingenting å klage over. Det anbefales sterkt å spise her.

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, Jamarjha

2024 av 61 anmeldelser

Anmeldt 26. juni 2022 via mobile enheter

Utrolig god mat, ypperlig service og en bra opplevelse. Mange interessante retter å velge mellom. Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, Danielvoll
Anmeldt 16. juni 2022 via mobile enheter

Rask og hyggelig service, god mat (Butter Chicken med garlic nan), flott uteservering, greie priser, totalt sett en super opplevelse - anbefales!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, toralux
Anmeldt 26. april 2022 via mobile enheter

Veldig fint lokale, med blide ansatte og ypperlig mat laget på ordentlig indisk vis. 5/5 anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: april 2022
1  Takk, inge1803
Anmeldt 23. april 2022

Fantastisk mat, utrolig god service og hyggelig atmosfære.

Vi kommer garantert igjen! Tusen takk!

😉

Dato for besøk: april 2022
1  Takk, christinemS2637PQ

Reisende som så på Den Sultne Mave, så også på

Har du vært i Den Sultne Mave? Del dine erfaringer!