Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfekt”
Anmeldelse av Strand Restaurant

Strand Restaurant
Bestill bord
2
man. 2.8.
20:00
Vurdert som nr. 1 av 4 Restauranter i Stabekk
Prisklasse: USD 7 - USD 37
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Mitt 4. besøk hos Strand restaurant, og også denne gangen var det en fantastisk opplevelse. Nydelig og raffinert mat, veldig god service og behagelig atmosfære.

Vi bestilte kveldens fireretters, og den var fantastisk. Smakskombinasjonene, temperatur og konsistenser var helt perfekt.

I motsetning til så mange andre restauranter, slipper man her støyfullt lokale. Vi var en vennegjeng på seks, og kunne fint høre hva de i andre enden av bordet sa. Det er faktisk en god ting når man skal ut med vennegjengen!

Kommer gjerne igjen. Definitiv favoritt i Oslo-området!

Dato for besøk: november 2018
Takk, EliseS463
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Madelene W, Daglig leder på Strand Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2018

Hei Elise!
Tusen takk for fantastisk tilbakemelding og for at dere besøker oss igjen og igjen.
Håper vi ses snart igjen!
Med vennlig hilsen,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (267)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3539 av 267 anmeldelser

Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Selskapet hadde invitert med seg følge til middag - 10 stykker
Forrett, mellomrett og hovedrett skåret 10 av 10, dessert 9 av 10
Vinpakke opplevdes som litt kostbar, så vi valgte egne viner - 10 av 10!

Betjening - veldig tilpasningsdyktige ig imøtekommende

We will be back !

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, lijebs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Madelene W, Daglig leder på Strand Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. november 2018

Hei! Så hyggelig å høre! Tusen takk for fine ord og velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. oktober 2018 via mobile enheter

Maten smakte godt, men en kongekrabbesalat skal helst inneholde spor av kongekrabbe, det gjorde denne ikke. Brasert lam var godt, men halvparten var fett. Litt fett i kjøttet høyner smaken, men når fettet er lagt ved i store stykker med bare fett, ødelegger det litt. Men omgivelsene og hyggelig betjening hjelper litt. Denne anmeldelse kunne blitt bedre hvis kjøkkenet hadde konsentrert seg om å lage god mat, fordi råvarene var gode. To av oss spiste torsk som var veldig god.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, OleHammerfest
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. oktober 2018

Maten smakte godt, men 3 blader av en rosenkål til velsmakende kjøtt Gir ingen prikk over i en. Spurte pent om å få mer, men det glemte de visst. Litte appetittvekkende med en servitør fra kjøkkenet som serverte med gummihansker.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Vigdis S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Madelene W, General Manager på Strand Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2018

Hei og takk for din tilbakemelding. Vi jobber alltid med å bli bedre så vi skal ta dette til betrakning for fremtidige besøk med litt rausere porsjoner :)
Velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. september 2018 via mobile enheter

Vi var i et arrangement med ca.90 personer.Dårlig arrangert selskap..
Maten ble altfor sent satt frem,de var mere opptatt av å skjenke drikke. Maten i seg selv, som var snitter, hadde meget sparsomt med pålegg.Brødet var seigt. Reagerte også på utvalget. Ferdes i caterinkretser, så synes det var veldig spesielt med kun tre forskjellige pålegg. Faktisk de dårligste snittene jeg noen gang har smakt.
Mange taler ble holdt. Personalet, som forøvrig var altfor få, konsentrerte seg om skjenking, ikke rydding i det hele tatt. Så da kaffe og kaker ble servert, sto det fremdeles fullt med brukte glass og tallerkener på bordene. Flere gjester ryddet faktisk bort selv.
Da maten ble servert, sto det kun tallerkener på ene siden, noe som medførte laaaang kø. Dette virket veldig uproffesjonelt.
Med det rykte restauranten deres har, hadde jeg forventet så utrolig mye mere, både med tanke på maten, og også servicen.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Villagris
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Madelene W, General Manager på Strand Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2018

Hei!
Takk for din spesifikke tilbakemelding. Jeg kommer til å ta kontakt direkte med den personen som var ansvarlig for dette selskapet.
Med vennlig hilsen,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Strand Restaurant, så også på

 

Har du vært i Strand Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din