Vi ble tatt godt imot. Meny, bestikk og vann kom raskt. Var litt overrasket over at det ikke fantes forretter på menyen. Det fantes imidlertid snacks og vi tenkte å bestille brød og aioli. Brød var de tomt for men tilby en type hamburgerbrød som vi takket nei til. I tillegg var de også tom for 2 hovedretter. Bestilte piggvar og crispy duck samt drikkevarer. Drikkevarer og mat kom veldig raskt. Begge hovedretter smakte godt.
Men begge rettene (de to dyreste NOK 360 +) hadde samme tilbehør, potetmos og nykål og vi hadde forventet mer raffinert enn som så. Ble litt veikro over det hele. Det ble en kort aften. Vi var ferdig og hadde betalt på under 30 min.
Hyggelig betjening, men for casual. Vi så også at det ikke var rent på bordet og i vinduskarmen. Stedet var slitent og virket da heller ikke frescht. Beliggenheten et veldig bra. Men vi reiser nok ikke 5mil for å besøke stedet igjen.