“Hyggelig besøk på Strand restaurant.”
Anmeldelse av Strand Restaurant

Strand Restaurant
Vurdert som nr. 2 av 4 Restauranter i Stabekk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 23. august 2020

I anledning en fødselsdag var vi 4 voksne som valgte Strand restaurant for søndagsmiddag. Vi ble møtt med gjestfrihet og ble vist til et hyggelig vindusbord. Det var fint vær, så det satte en spiss på besøket siden restauranten ligger fint til ved sjøen. Vi valgte piggvar og crispy duck og jordbær med hjemmelaget jordbær- sorbet. Meget smakfullt. Vi valgte enkelt drikke til siden det passet våre behov. Mulig prisen er noe høy, men vi har lite å sammenligne med. Servicen var god, og maten kom raskt. Så alt i alt var vi fornøyd med besøket, maten og servicen vi fikk. Vi kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: august 2020
Takk, W8382BSkaris

Anmeldt 16. august 2020

Vi var 6 personer som hadde forhåndsbestilt mat og bord ute.
Da vi kom litt før avtalt tid var bordet ikke ryddet og dekket. Vi ble henvist til en lav sittegruppe.

Etter 15-20 minutters venting med personale som kom å gikk uten tilsynelatende å ha noen funksjon. Flyttet vi oss til det delvis dekkede bordet. Vi ventet i ytterligere 20 minutter uten at noen henvendte seg til oss og hentet etter hvert personalet for å få noe å drikke. Samlet gikk det 1 time og 20 minutter før vi fikk servert en smakløs fiskesuppe og en trist salat.

Da vi klaget på maten - sjekket hovmester og kom tilbake og bekreftet at hun var enig i at dette var elendig. Vi fikk ikke tilbud om annen mat.

Mat og service er langt under pari - og prisene er stive.
Jeg var "vertinne" og hadde der og da ikke et alternativ. Hadde situasjonen vært annerledes ville jeg forlatt restauranten!

Jeg vil fraråde andre å kaste bort tid og penger på dette stedet!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Inger-Marie B
Anmeldt 29. juli 2020

Vi var en familie på fire, to voksne og barn på 6 og 8 år.

Fikk vann med en gang, men måtte vente ca 15min før de kom tilbake igjen og tok bestilling. Var tre andre bord med gjester i restauranten.

Vi bestilte:
En «voksen» hamburger, ett rekesmørbrød (med aioli på siden), en barnepasta med fløtesaus og bacon, og en barnehamburger med cheddar og ketchup.

Vi fikk:
En voksen burger som var ganske rå inni (uten at de spurte hvordan vi ønsket den), Ikke noe tilbehør fulgte med. Smakte ellers litt sterkt men veldig kjedelig. Ikke verdt 245kr!

Ett rekesmørbrød med aioli blandet inn i rekene, ikke noe aioli på siden. Det var også rogn på smørbrødet (som min kone ikke tåler) uten at det sto noe sted i menyen. Vi kommenterte dette men fikk til svar at disse var ferdiglagde så det gikk ikke an å ikke få aioli på rekene.

En pasta med med smakløs hvit saus og gulrøtter, men ingen bacon som sto i menyen. Vi sa ifra om dette og fikk etterhvert en skål med bacon (som heller ikke var god).

En voksenburger til istedenfor barneburger. Denne var i tillegg ganske rå inni, og uansett for sterk for barna. Vi byttet rekesmørbrød og voksenburgeren internt for å få logistikken til å gå opp. Alt forble halvspist. Vi fikk denne voksenburgeren til barneburgerpris (145kr) da vi meldte ifra om dette.

Alt i alt en elendig opplevelse fra start til mål og alt for dyrt for denne standarden.

Fin lokasjon og utsikt skal de ha, men å surre til et så fantastisk utgangspunkt på denne måten er uforståelig.

Lykke til!

Takk, 727espens
Anmeldt 27. juli 2020

Dårlig mottakelse ved ankomst.
Servering etter ventetid på 55minutter. Kald blåskjellrett med oppvarmet hamburgerbrød til. "Verdens" minste og dyreste hamburger.
Ved kommentar fra oss vedr ventetiden, ingen beklagelse eller svar tilbake.
Det var lite med gjester der så grunnen kunne ikke være for travelt.
Mye å ta tak i der for at en skulle få en fin opplevelse. Bortkastet penger på noe en trodde skulle være bra.
Ingar

Takk, 526asleb
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vi ble tatt godt imot. Meny, bestikk og vann kom raskt. Var litt overrasket over at det ikke fantes forretter på menyen. Det fantes imidlertid snacks og vi tenkte å bestille brød og aioli. Brød var de tomt for men tilby en type hamburgerbrød som vi takket nei til. I tillegg var de også tom for 2 hovedretter. Bestilte piggvar og crispy duck samt drikkevarer. Drikkevarer og mat kom veldig raskt. Begge hovedretter smakte godt.
Men begge rettene (de to dyreste NOK 360 +) hadde samme tilbehør, potetmos og nykål og vi hadde forventet mer raffinert enn som så. Ble litt veikro over det hele. Det ble en kort aften. Vi var ferdig og hadde betalt på under 30 min.
Hyggelig betjening, men for casual. Vi så også at det ikke var rent på bordet og i vinduskarmen. Stedet var slitent og virket da heller ikke frescht. Beliggenheten et veldig bra. Men vi reiser nok ikke 5mil for å besøke stedet igjen.

Takk, 125steinare

Reisende som så på Strand Restaurant, så også på

Har du vært i Strand Restaurant? Del dine erfaringer!