Vi var en familie på fire, to voksne og barn på 6 og 8 år.
Fikk vann med en gang, men måtte vente ca 15min før de kom tilbake igjen og tok bestilling. Var tre andre bord med gjester i restauranten.
Vi bestilte:
En «voksen» hamburger, ett rekesmørbrød (med aioli på siden), en barnepasta med fløtesaus og bacon, og en barnehamburger med cheddar og ketchup.
Vi fikk:
En voksen burger som var ganske rå inni (uten at de spurte hvordan vi ønsket den), Ikke noe tilbehør fulgte med. Smakte ellers litt sterkt men veldig kjedelig. Ikke verdt 245kr!
Ett rekesmørbrød med aioli blandet inn i rekene, ikke noe aioli på siden. Det var også rogn på smørbrødet (som min kone ikke tåler) uten at det sto noe sted i menyen. Vi kommenterte dette men fikk til svar at disse var ferdiglagde så det gikk ikke an å ikke få aioli på rekene.
En pasta med med smakløs hvit saus og gulrøtter, men ingen bacon som sto i menyen. Vi sa ifra om dette og fikk etterhvert en skål med bacon (som heller ikke var god).
En voksenburger til istedenfor barneburger. Denne var i tillegg ganske rå inni, og uansett for sterk for barna. Vi byttet rekesmørbrød og voksenburgeren internt for å få logistikken til å gå opp. Alt forble halvspist. Vi fikk denne voksenburgeren til barneburgerpris (145kr) da vi meldte ifra om dette.
Alt i alt en elendig opplevelse fra start til mål og alt for dyrt for denne standarden.
Fin lokasjon og utsikt skal de ha, men å surre til et så fantastisk utgangspunkt på denne måten er uforståelig.
Lykke til!