En solrik varm sommerdag med fottur rundt Søndre Sandøy og planlagt lunch på Cafe Oline. Koselig cafeområde. Plasser både ute og inne. Uteplasser i solen eller under parasoll. Vi har vært her før både for å spise og som tilhører til noen av de tallrike konserter som arrangeres her gjennom sommeren. Denne søndagen i juli kl. 13 var det halvfullt. Menyen inneholder mindre retter 'Småsulten' og middagsretter.
Vi valgte landbrød med laks og landbrød med bacon. (bilde) Maten var delikat lagt opp, Bacon med sprø nøtter, olje, sprø salat var riktig så godt. Laks og rikelig eggerøre på en salatseng også topp. Det fulgte med en stor klatt meget sterk dijon-sennep? til laksen. Ikke helt vår smak, men den lå på siden og skapte ikke noe bry.
Fra drikkemenyen ba vi om et forslag på en øl av pilstypen fra flaskepresentasjonen bak kassen. Det vi ble servert, var en pale ale. Litt for mye bitterhet til DETTE måltidet etter vår smak. Som båtfører ba vi også om et Cola-produkt, men cafeen hadde kun den andre leverandøren, så vi endte opp med Eplemost til Baconsmørbrødet.