“Øyhopping”
Anmeldelse av Café Oline

Café Oline
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Søndre Sandøy
Beskrivelse: Cafeen har en hyggelig familieprofil og serverer god mat i hyggelige omgivelser. Det er underholdning av forskjellig slag i løpet av sommeren.
Anmeldt 27. januar 2019

Vi hopper av i Gravningen og tar oss til Olines på Nedgården, herlig sted med trivelig uteservering. Det er selvfølgelig bra vær og vi sitter ute og nyter bra mat.

Takk, petter eilert s

Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Dette er en perfekt sommer restaurant. Hyggelige servitører, god stemmning og God mat.
Du kommer hit kunn med båt.

Takk, Janne K
Anmeldt 6. august 2018

En lunsj på en solrik sommerdag på Oline er topp. Koselig uterestaurant, hyggelig betjening og bra priser. Pizzaen var god

Takk, Runar N
Anmeldt 9. juli 2018

En solrik varm sommerdag med fottur rundt Søndre Sandøy og planlagt lunch på Cafe Oline. Koselig cafeområde. Plasser både ute og inne. Uteplasser i solen eller under parasoll. Vi har vært her før både for å spise og som tilhører til noen av de tallrike konserter som arrangeres her gjennom sommeren. Denne søndagen i juli kl. 13 var det halvfullt. Menyen inneholder mindre retter 'Småsulten' og middagsretter.
Vi valgte landbrød med laks og landbrød med bacon. (bilde) Maten var delikat lagt opp, Bacon med sprø nøtter, olje, sprø salat var riktig så godt. Laks og rikelig eggerøre på en salatseng også topp. Det fulgte med en stor klatt meget sterk dijon-sennep? til laksen. Ikke helt vår smak, men den lå på siden og skapte ikke noe bry.
Fra drikkemenyen ba vi om et forslag på en øl av pilstypen fra flaskepresentasjonen bak kassen. Det vi ble servert, var en pale ale. Litt for mye bitterhet til DETTE måltidet etter vår smak. Som båtfører ba vi også om et Cola-produkt, men cafeen hadde kun den andre leverandøren, så vi endte opp med Eplemost til Baconsmørbrødet.

Takk, thor p
Anmeldt 7. juli 2018 via mobile enheter

Lett tilgjengelig og med litt utvalg. Mange arrangementer der. Båten stopper ofte her. Trivelig vertskap og betjening og det ser pent ut, ryddig og rent.

Takk, RexRodney

Har du vært i Café Oline? Del dine erfaringer!