Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En kulinarisk og opplevelsesrik helaften!”
Anmeldelse av KOKS

KOKS
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Leynar
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. september 2021 via mobile enheter

For en opplevelse!
Alt fra velkomst med prøvesmaking av øl og cider til kjøretur over strand og gjennom vann til mottakelse av personellet ved ankomst var profesjonelt, men trivelig og i allerhøyeste grad intimt og koselig!
Menyen bestod av 21 (!) retter inkludert vinpakke, som hver for seg ble presentert på en profesjonell og personlig måte av kunnskapsrike servitører.
Hva mer kan jeg skrive? Dette kan ikke forklares, må erfares!
Hjertelig takk for en opplevelsesrik helaften i ordets rette forstand!

Dato for besøk: september 2021
Takk, 52Drugis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (73)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 73 anmeldelser

Anmeldt 18. august 2019 via mobile enheter

Denne restauranten tilbyr ikke bare svært god mat, men en totalopplevelse som overgår det meste av det jeg har opplevd på andre Michelin restauranter rundt omkring i verden. Helt fra du blir tatt imot til du blir kjørt tilbake til parkeringsplassen føler man at man er på en gastronomisk reise med topp service. Masse god fermentert mat og mange overraskelser.

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, thomaselvsaas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. september 2018

En liten smakebit av Færøyene i en liten fermenteringshytte før turen gikk innover i «ødemarken» med en godt voksen Landrover. Et gammelt hus ventet på oss, og det viste seg å være et veldig uformelt sted med flere rom. Lavt under taket, og med en betjening som virkelig kunne jobben sin. Fin presentasjon av alle retter (mange!) og viner. Her serveres lokal mat på både tradisjonell og veldig utradisjonelt vis. Mye godt, og undertegnede falt spesielt for breiflabben. Takk til dere hos KOKS for en minnerik aften!

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Geir M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3 uker siden via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: juli 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2022 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: august 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på KOKS, så også på

 
Tórshavn, Streymoy
 

Har du vært i KOKS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.