“Hyggelig service”

Vurdert som nr. 6 av 12 Restauranter i Albaek
Prisklasse: kr 414 - kr 2 641
Kjøkken: Italiensk
Anmeldt 20. juli 2022 via mobile enheter

Allright plass med hyggelig betjening. Vi hadde med jenta vår på snart to som var heldig å få juice på huset. Pizzaen kom raskt og smakte bra.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Daniel H

Anmeldt 5. juli 2018 via mobile enheter

Veldig bra service, søte og hyggelige. Maten kom fort og var god. Alle er fornøyde. Gode priser også.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, 932kajab
Anmeldt 21. september 2017

Ein heilt grei Pizzaplass med gode pizzaer. Ligger eit steinkast frå Aalback gml. kro. Kort veg til Skagen og Hirtshals.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Kristian S
Anmeldt 21. august 2017

BELIGGENHET. Ålbæk ligger mellom Skagen og Frederikshavn. Mama's ligger langs hovedgaten gjennom tettstedet.
ANNET: Kjøpte to pizzaer til lunsj. Bra smak på begge og fin konsistens. Servitøren forstod bedre norsk enn det vi har erfart andre steder. Litt lavere priser på drikkevarer enn andre spisesteder i området.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Turistsjef-Johansen
Anmeldt 13. april 2017 via mobile enheter

Riktig nok kom vi med over 55 stk. Men ølen var doven og virket som den hadde stått siden i går. Fiskefileen var overstekt og steinhard. Det var mere panering enn fisk. Måtte bare legge den bort og spise chipsen. Etter 1,5 timer hadde to av fem langbord fortsatt ikke fått mat. De første var ferdig. Og vi hadde booket på forhånd. Kjør forbi!

Dato for besøk: april 2017
Takk, arnfinnr_13

Reisende som så på Mammas Pizza Og Restaurant, så også på

Har du vært i Mammas Pizza Og Restaurant? Del dine erfaringer!