Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 219
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.10.21
Hotels.com
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
Expedia.comUSD 219
Se alle 10 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (92)
Filtrer anmeldelser
92 resultater
Vurdering fra reisende
36
28
14
8
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
36
28
14
8
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 92 anmeldelser
Anmeldt 26. juli 2020

Veldig pent og hyggelig hotel. Koselig innredet og flere trivelige sittegrupper hvor man kan sitte i ro og fred og lese, spille et spill e.l. Stemningen er uformell og behagelig. Rommet vi fikk var bittelite, det var nesten ikke plass til våre to kofferter og kun noen få kles-hengere tilgjengelig for å henge opp tøy. Så vi hadde det meste i koffertene under oppholdet. Ingen safe, minibar eller TV. Badet var klaustofobisk lite. Ingen sted å sette ifra seg toalett-mappe, den måtte stå på gulvet. Slitsomt når man skal sminke seg osv, å ikke kunne ha noe på en av sidene på vasken. Alt stengte klokken 22, slik at om man ville ha med en øl opp på rommet måtte man i god tid før det stengte kjøpe med seg dette fra baren. Litt tidlig syntes vi. Frokosten ble servert ved bordet, ingen valgmuligheter, likt for alle. man fikk rundstykker/mørkt brød samt litt ost og pølse og bløtkokt egg youghurt. For påfyll av juice måtte vi be om mer fra en kelner, tungvint. Ellers så var frokosten veldig god. 5 min å få fra hotellet og ned til det bittelitte sentrum. Som også stengte rundt kl.22 om kvelden. Trivelig plass men det holdt med 3 dager her. Forresten; seng og sengetøy var av topp kvalitet!

Romtips: velg et rom med litt størrelse, det var veldig klønete å bo på et lite rom.
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, Trollmor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2018

Fantastisk sted med gjennomført design , Rolige omgivelser men allikevel svært nær strand, butikker og cafe-restaurant . Vi ble mottatt av noen blide og forekommende ansatte som gjorde oppholdet til en opplevelse , Vi kommer tilbake !! Hilsen Gro og Knut

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Gro F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2017 via mobile enheter

Ble tildelt rom med felles bad/wc på gangen. Hotellet har sin sjarm på mange måter. Fremstår noe slitt og informasjon er ikke så lett å oppdrive. God frokostbuffet. Forbedringspotensial hva angår rengjøring.
Stille og rolig område. Helt OK for oss et par netter.

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 118elint
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2015 via mobile enheter

Flott sentralt hotell i rett ved den fine rene stranden i Hornbæk. Veldig styled interiør og stort komfortabelt rom med balkong!Stille med fuglesang. Anbefales ikke til bevegelseshemmede siden det bare er trapper til de fleste rom.

Dato for oppholdet: juli 2015
Reisetype: Reiste med familie
Takk, mariann2002
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. september 2011

Hadde bestillt 1 enkelt, 1 dobbelt og 1 trippelt rom alle med bad/toalett. Når vi satt på fergen mellom Helsingborg og Helsingør fikk vi beskjed om at vi var booket in på tre enklet rom uten bad/toalett og at resepsjon stengte kl 16.00. Vi var 6 jenter på tur for å feire bursdagen min og dette var ikke hva vi hadde bestilt! Når vi kom frem til hotellet treffet vi en nyansatt svenske som ikke hadde peiling på noe som helst! De hadde dog spandert 2 flasker vin på oss. Vi fant frem til rommene og oppdaget at vi var de eneste gjestene på hotellet og att alle andre rom var ledige, men at det lørdag skulle komme et stort selskap for å feire bursdag. Lørdag morgen spiste vi en nydelig frokost før vi gikk på oppdagelses ferd i byen. Vel tilbake på hotellet var det full fart og mange gjester. Vi ønske å ta et glass vin å hygge oss før vi gikk til den restaurant vi booket bursdags middag på, men fikk kjappt beskjed om at vi ikke kunne benytte oss av noen av de felles arealene pga det andre selskapet. Vi ble rett og slett henvist til rommet vårt, som var knøtt små! Vennindene mine som booket turen ble veldig lei seg og tok en diskussjon med de ansatte som sto på sitt! Vi fikk også beskjed om at vi ikke kunne spise frokost i frokostmatsalen, men at de skulle lage en egen buffet for oss i et annet rom. Når vi kom ned til frokost søndag morgen var vi henvist til et lite konferanse rom med et redusert tilbud av buffeten vi spist (og som skal sies var nydelig) lørdag morgen. Fra å hatt mye å velge i av te, kaffe, syltetøy, ost, bacon og eggerøre, var det kun et lite utvalg! Vi var stuet bort i et hjørne som noen annen rangs gjester!!! Har i hele mitt liv ikke opplevd maken til behandling på et hotell som i tillegg ikke kan sies være billig! Det er første gang jeg har blitt nedgradert isteden for oppgradert når hotellet har gjort en feil.... Dette kunne ha vært en flott opplevelse, men det ble det ikke kun pga av hotellpersonalets inkompetens!

Dato for oppholdet: september 2011
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
11  Takk, CajsaB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser