Veldig pent og hyggelig hotel. Koselig innredet og flere trivelige sittegrupper hvor man kan sitte i ro og fred og lese, spille et spill e.l. Stemningen er uformell og behagelig. Rommet vi fikk var bittelite, det var nesten ikke plass til våre to kofferter og kun noen få kles-hengere tilgjengelig for å henge opp tøy. Så vi hadde det meste i koffertene under oppholdet. Ingen safe, minibar eller TV. Badet var klaustofobisk lite. Ingen sted å sette ifra seg toalett-mappe, den måtte stå på gulvet. Slitsomt når man skal sminke seg osv, å ikke kunne ha noe på en av sidene på vasken. Alt stengte klokken 22, slik at om man ville ha med en øl opp på rommet måtte man i god tid før det stengte kjøpe med seg dette fra baren. Litt tidlig syntes vi. Frokosten ble servert ved bordet, ingen valgmuligheter, likt for alle. man fikk rundstykker/mørkt brød samt litt ost og pølse og bløtkokt egg youghurt. For påfyll av juice måtte vi be om mer fra en kelner, tungvint. Ellers så var frokosten veldig god. 5 min å få fra hotellet og ned til det bittelitte sentrum. Som også stengte rundt kl.22 om kvelden. Trivelig plass men det holdt med 3 dager her. Forresten; seng og sengetøy var av topp kvalitet!