Monica S
      50.1 km fra Ansia Resort
      66.0 km fra Ansia Resort
      Se flere hoteller i Lycksele
      Anmeldt 17. juli 2022

Litt dårlig 4g dekning generelt (telenor) og wifi kun nært servicebygg. Stort pluss for de fantastiske servicebyggene (4 stykker!)
      Vi bodde nært servicebygg 2, dette stengte for hovedrenhold hver dag 06 til 08 så skulle man på do da måtte man ut å gå ett stykke for å finne neste. Renhold også på ettermiddag men da var ikke servicehus stengt.
      Ellers anbefales en tur på Golden bar en liten kjøretur unna campingplassen for å prøve grillmenyen der med marinert kjøtt (det gule feltet i menyen)

Takk, AnnKristin1977
      Anmeldt 14. juli 2022

Veldig trivelig campingplass, spesielt for barnefamilier. Flere aktiviteter i og utenfor campingen. Vi er en familie på 5 som leide en hytte 4+2. Det eneste vi eventuelt kan utsette på den er at vi var forberedt på ferdige sengeplasser til alle (da det så slik ut på bilder), men de siste 2 sengeplasser var på en litt ubehagelig sovesofa i stua. Denne måtte rees opp hver kveld og ned hver morgen. Ellers veldig rene og behagelige senger på fine soverom.

Takk, std172022
      Anmeldt 8. juli 2022 via mobile enheter

Topp camping. Her har man alt man ønsker seg, en så stor camping med så mange gjester. Enda så er det bestandig rent på servicerommene, alt fylt opp og ingenting å klage på. Reiser du med barn, baby eller toddler så passer det supert. Eget babyrom med badekar x 2, familierom med 2 dusjer og 2 toalett. Mange flotte lekeplasser, utleie av sykler osv, trampoliner, badestrand, badeland rett i nærheten. Frokost ved resepsjonen om man betaler, barne aktiviteter hver dag, egen restaurant osvosv. Super camping, med trivelig personale. Anbefales!!

Takk, klllk
      Anmeldt 7. januar 2020 via mobile enheter

Har vært her hvert år og gleder meg hver gang. Campingen er veeldig familie vennlig og det er babyabad og hundedusj og tilogmed en cafe me is som er kjempegod og det er veldig bra og personalet er veldig greie og hjelper hvis det er noe

Dato for oppholdet: juli 2019
      Takk, reisegladenorge
      Anmeldt 10. august 2019 via mobile enheter

Leide Røda huset. Var skittent i huset når vi kom, og alt av kjøkkenutstyr var skittent og fullt av fett. Dårlig vasket! Klahde på dette, og spurte om mulighet for halv pris på utvask, men det var ikke aktuelt. Var vår feil at vi ikke gikk igjennom en liste under innsjekk. Den listen fikk vi aldri heller! Elendig service. Er heller ikke egnet for småbarnsfamilier da der knirker overalt i huset, du vekker alle i huset om du går over stuegulvet eller skal gå opp til soverommene. Dette bør virkelig fikses!Uteplassen er også overfyllt av sneiper og brukte snusposer, noe som er livsfarlig for både baby/barn og dyr!
      Alt i alt er vi ikke fornøyd med vårt opphold her, og mangel på service og ydmykhet er vi lite interessert i og være her igjen!

Dato for oppholdet: august 2019
      1  Takk, mathildeh544