Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lol.travel
StayForLong
Destinia.com
Trip.com
Expedia.com
Hotels.com
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 642)
Filtrer anmeldelser
1 642 resultater
Vurdering fra reisende
659
619
231
87
46
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
659
619
231
87
46
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 1 642 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Vi var her 4 netter. Store flotte familierom. Vi bodde i 4 etasje uten heis, så for bevegelseshemmede eller de som reiser med små barn bør spørre om rom nede. Hotellet hadde et fint basseng med vannsklie. Frokosten var nydelig med både omelett, frukt, varmretter, havregrøt, ulike sorter brød og rundstykker og yoghurt. Gangavstand til stranden. I undergangen ned til stranden var det mye søppel
Og luktet vondt. Ellers en fin strand. 15 minutters gange til sentrum. Koselige restauranter langs stranden og muligheter for massasje. Et hyggelig personale. Minimarked og Minibank i samme gate.
Anbefalesflott treningsrom og også bordtennisbord!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 503b_rdj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Claudio S, Manager på Swissotel Suites Phuket Kamala Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2018
Google-oversetting

Dear Bard J
Thank you very much for choosing to stay with us at Swissotel Resort Phuket Kamala Beach. I am happy to hear that you have enjoyed your stay with us and thank you for your feedback. Yes our property does not feature elevators so if you wish to have a guaranteed ground floor room, please book one of our terrace suites.
Once again thank you for choosing to stay with us!

Kind regards
Claudio Schibli
Hotel Manager
Swissotel Resort Phuket Kamala Beach

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2017 via mobile enheter

Et fint hotell på Kamala for familier. Svømme basseng for alle aldre og bra service. Bra mat men litt "dyrt" men det er det jo på hoteller. Ligger en del resturanter i nærheten. Vil da nevne Baan Mai 150 meter fra hotellet. Veldig hjelpsomt personale. Sentralt vis man skal på fantasia, som ligger 3 min. unna med bil.Gang avstand til stranden.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Robuhs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Markus H, Manager på Swissotel Suites Phuket Kamala Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. september 2017
Google-oversetting

Dear Robuhs,

We very much appreciate your comments regarding your stay at the Swissôtel Resort Phuket Kamala Beach.

It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.

Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.

Sincerely,

Markus

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. februar 2017 via mobile enheter

Det absolutt beste med dette hotellet er personalet som er veldig hyggelige og hjelpsomme. Veldig god frokost med godt utvalg. Nært stranden, men et lite stykke unna selve Kamala sentrum. Men rett utenfor hotellet ligger det både et super marked, spasenter, ATM, Taxiservice og et par restauranter.

Rommene er fine, men noe slitte og senga var vell hard for min smak. Flott bassengområde, men det var et problem at det nesten aldri var ledige solsenger da mange bare la håndklær på sengene med en gang de stod opp. Men alt i alt et fint hotell som nok er perfekt for barnefamilier.

Dato for oppholdet: februar 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, tkmig
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Markus H, Manager på Swissotel Suites Phuket Kamala Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mars 2017
Google-oversetting

Dear tkmig,

Greetings from the Swissotel Resort Phuket Kamala Beach. Thank you very much for having taken the time to review our property on Tripadvisor. It is great that overall you enjoyed your stay. I understand your frustrations concerning the reservation of sun loungers. We have since been able to improve the situation.

Thank you once again and we hope to welcome you back in the future.

With kind Regards,

Markus

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. desember 2015

Vi hadde nettopp 8 flotte dager på dette hotellet.

Positive ting:
- Barnebasseng
- stort bassen
- store leiligheter
- fantastisk hyggelig personale
- service innstilt
- stor frokost buffè
- Store senger
- Leke rom med masse utstyr til barna
- fri tilgang på ekstra håndkle til strand/ basseng
- Stille og rolig område uten for mye mas
- Tilbyr glutenfritt brød til frokost og har tydelig merket menyen med allergener.

Negativt:
- Jeg vet det ikke er hotellets feil men det er en hane som galer fra klokken 4 om morgenen til sola går ned, og dette ødela nattesøvnen samtlige netter.
- prisnivået i resturanten, baren og poolbaren er veldig høyt.
- Selv om de tilbyr glutenfritt brød til frokost bruker de brød til å trekke til seg fuktigheten i mange av rettene på frokost bordet så har du cølliaki vær forsiktig (jeg er kun intolerant så for meg var det ingen problem)
- Selvom det skal være røykfritt med barnebassenget var det mange som røyket der uansett, uten at noen av de ansatte sa noe til dem.

Alt i alt kan vi anbefale dette stedet selv om du det er et stykke til sentrum og evt Patong, men en av grunnene til at vi likte oss så godt her var at det ikke var det evige maset og kjøpe press for hver gang vi gikk utenfor døra.
Spesielt om du er en familie med små barn. Våre er 8,6 og 3. Dette var perfekt for oss. Anbefaler også om man har små barn til å bestille kidsroom. Det var verdt hver eneste krone--

Vi kommer garantert tilbake. Men da håper jeg at hanen sine dager er talte..

Dato for oppholdet: desember 2015
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, TinaHHL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Alexander E, General Manager på Swissotel Suites Phuket Kamala Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. desember 2015
Google-oversetting

Dear TinaHHL,

Greetings from the Swissotel Resort Phuket. Thank you for choosing us as your holiday destination and for sharing your recent experience with our readers on TripAdvisor.

I was so pleased to read that you enjoyed your 8 days with us, including our lovely lagoon pool, spacious suites and our amazing team. I was also glad to read that you enjoyed our plentiful breakfast buffet, Kids Club and the peaceful surroundings of the Resort.

Please accept my sincerest apologies about the inconveniences you experienced with the local roosters. Please rest assured we are doing everything we can to minimize this inconvenience and it continues to be a work in progress.

Further to you feedback, as the new General Manager, I am currently performing a full review of all of our Food & Beverage offerings throughout the resort with my team and we are working to make changes in the near future.

Thank you again for sharing your experience with us. We look forward to welcoming you back in the near future.

Regards,

Alexander Eaton

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 26. november 2015

Med hele min familie, barn, barnebarn og min mann hadde vi et flott opphold. Suitene var store og sengene utmerket. Interiøret kunne trenge en oppussing og møblene på balkongen var ikke bra å sitte i. Bassengområdet var perfekt, stille og behagelig. Perfekt for meg og barna. Drikke var svært kostbart. Frokosten var en fornøyelse hver dag. Kort vei til stranden og ingen trafikk støy. Det verste var kykeliky tidlig hver morgen. Men jeg ble vant til det. Jeg vil høyst anbefale dette anlegget.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Swissotel Hotels & Resorts
Takk, 512annelisee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.com. Vis original
Alexander E, General Manager på Swissotel Suites Phuket Kamala Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. november 2015
Google-oversetting

Dear 512annelisee,

Thank you for taking the time to share your recent experience with our readers on TripAdvisor. It put a smile on my face when reading the heading of your review, "November happiness at Swissotel".

I was so pleased to read that you and your family enjoyed your holiday with us at Swissotel Resort Phuket. I am glad that you founds the rooms and beds comfortable, in addition to our lovely lagoon pool area and plentiful international breakfast buffet.

512annelisee, we look forward to welcoming you and your family back in the near future.

Regards,

Alexander Eaton

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser