“Verdt å besøke! ”

Coconut garden
Vurdert som nr. 38 av 182 Restauranter i Kamala
Kjøkken: Thai
Anmeldt 24. mars 2024 via mobile enheter

Her får du kjøpt deg et bra måltid til en rimelig pris. De har et fantastisk hyggelig, og varmt personale. God service og god mat. Å spise middag her samtidig med solnedgangen er helt magisk.

Dato for besøk: mars 2024
1  Takk, Anja L

Anmeldt 26. mars 2023 via mobile enheter

Gode og varierte retter, trivelig betjening, rask service. Ligger rett ved stranden. Vært her flere gange gjennom flere år. Kommer sikkert tilbake senere også.

Dato for besøk: mars 2023
Takk, jonlQ2763AA
Anmeldt 24. januar 2018

Stedet ligger idielt til. Fine rom i betong bungalower i Thai stil. Trivelig stemning. restauranten er på gjennomsnittet og de har en fin bar.

Dato for besøk: november 2017
Takk, rune_johansen
Anmeldt 16. desember 2016 via mobile enheter

Vi spiste vårruller satayspyd, chicken curry med en porsjon grønnsaker fra wok. Nydelig hjemmelaget mat. Med 2 kalde chang øl ble det en perfekt lunsj. Og billig !!

Dato for besøk: desember 2016
Takk, Kjersti1961
Anmeldt 9. januar 2015

Basert på flere restauranter i nærområde ble coconut garden en god opplevelse. Her smiler de som jobber og maten er god. Om det er en ting jeg kan utsette på så er det logistikken, med når maten kommer ut. For det kan fort bli litt lenge mellom retten min og kjæresten min kommer. Og i mellomtiden kommer maten til andre bord. Men utenom det lille problemet var det en utmerket restaurant.

Dato for besøk: januar 2015
Takk, GoPlaces497405

Reisende som så på Coconut garden, så også på

Har du vært i Coconut garden? Del dine erfaringer!