Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Taipei 101 på
fra USD 52,00
Mer informasjon
fra USD 100,00
Mer informasjon
fra USD 50,71
Mer informasjon
fra USD 117,11
Mer informasjon
Anmeldelser (12 173)
Filtrer anmeldelser
12 173 resultater
Vurdering fra reisende
4 501
4 923
2 308
340
101
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
4 501
4 923
2 308
340
101
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 12 173 anmeldelser
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Cozy place and good site for foreign visitors. 英文字元不計嗎?這個網站也太奇怪了⋯⋯算了繼續撐字數,吃飯逛超市的好地方,適合外籍旅客,不過觀景台可以視個人預算,畢竟臺北的夜景並不特別出色。

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, wesleyfu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. januar 2016 via mobile enheter

Hadde en fantastisk ferie i Taipei og Taiwan dette er en ukjent perle for de fleste , jeg kommer nok til å besøke dette landet igjen , masse fantastisk mat og hadde vært en drøm å vært guide i et slikt land

Dato for opplevelse: mars 2015
1  Takk, j0art
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mars 2015 via mobile enheter

Navn Taipei 101 bør egentlig være 106 da den høyeste økologiske bygningen i Taipei har 5 etasjer under jorden i tillegg til 101 på overflaten.
Det er ikke vanskelig å finne veien tilbake til hotellet hvis du bor i nærheten av Taipei 101 da den alltid stikker ut ovenfor alle andre bygninger selv om de også er høye. (De fleste bygninger i nærheten har 12- 16 etasjer ) På 40 sekunder kommer du opp i 89 etasje hvor fra kan du betrakte hele Taipei sentrum. Bør besøkes når du er i Taiwan hovedstad!

Dato for opplevelse: mars 2015
Takk, Joannaoslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. februar 2015

Heisen var det definitive høydepunktet ved denne attraksjonen. Bygget er fantastisk ingeniørkunst og det var ganske fasinerende hvordan en stor metallkule som henger i toppen av tårnet balanserer bygget for å redusere vibrasjoner i konstruksjonen.

Heisen var høydepunktet i bygget og den var gøy med den enormt raske stigningen.

Dato for opplevelse: desember 2014
Takk, TrondN754
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2014

En skyskraper på 101 etasjer derfor navnet Taipei 101 med mange flotte luseri øse butikker restauranter og en fantastisk utsikt på Panorama etasjen over Taipei. Byen har 5 millioner innbyggere men det er utrolig rent overalt. Til og med garasje anleggene er rene så en nesten kan sette seg på gulvet uten og bli skitten. FANTASTISKE høflige mennesker og super mat samt billig

Dato for opplevelse: november 2014
Takk, henning07
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser