Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Bestill på forhånd
  
Google
Ulike måter å oppleve Taipei 101 på
fra USD 52,00
Mer informasjon
fra USD 60,00
Mer informasjon
fra USD 17,12
Mer informasjon
fra USD 63,91
Mer informasjon
Anmeldelser (11 685)
Filtrer anmeldelser
11 685 resultater
Vurdering fra reisende
4 249
4 736
2 268
335
97
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
4 249
4 736
2 268
335
97
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 11 685 anmeldelser
Anmeldt 20. november 2018

Flott opplyst bygg på avstand. Utsikt over Taipei er det ingenting å klaga på – viss du torer gå heilt inn til vindauga. Bygget har ei stålkule på 600 tonn i toppen for stabilitet. Heisen opp er lynrask. Stort sett eksklusive forretningar. Verdt eit besøk.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Trehar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Cozy place and good site for foreign visitors. 英文字元不計嗎?這個網站也太奇怪了⋯⋯算了繼續撐字數,吃飯逛超市的好地方,適合外籍旅客,不過觀景台可以視個人預算,畢竟臺北的夜景並不特別出色。

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, wesleyfu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. januar 2016 via mobile enheter

Hadde en fantastisk ferie i Taipei og Taiwan dette er en ukjent perle for de fleste , jeg kommer nok til å besøke dette landet igjen , masse fantastisk mat og hadde vært en drøm å vært guide i et slikt land

Dato for opplevelse: mars 2015
1  Takk, j0art
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mars 2015 via mobile enheter

Navn Taipei 101 bør egentlig være 106 da den høyeste økologiske bygningen i Taipei har 5 etasjer under jorden i tillegg til 101 på overflaten.
Det er ikke vanskelig å finne veien tilbake til hotellet hvis du bor i nærheten av Taipei 101 da den alltid stikker ut ovenfor alle andre bygninger selv om de også er høye. (De fleste bygninger i nærheten har 12- 16 etasjer ) På 40 sekunder kommer du opp i 89 etasje hvor fra kan du betrakte hele Taipei sentrum. Bør besøkes når du er i Taiwan hovedstad!

Dato for opplevelse: mars 2015
Takk, Joannaoslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. februar 2015

Heisen var det definitive høydepunktet ved denne attraksjonen. Bygget er fantastisk ingeniørkunst og det var ganske fasinerende hvordan en stor metallkule som henger i toppen av tårnet balanserer bygget for å redusere vibrasjoner i konstruksjonen.

Heisen var høydepunktet i bygget og den var gøy med den enormt raske stigningen.

Dato for opplevelse: desember 2014
Takk, TrondN754
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser