88jaana
72.3 km fra Senja Fjordhotell and Apartments
38.2 km fra Senja Fjordhotell and Apartments
Se flere hoteller i Frovåg
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

To døgn her, og vi er storlig fornøyd! Vennlig mottagelse, og lekkert rom. Et stort pluss er at vi merker at de tar smittevern på alvor. Vi har spist to middager her, kveite og andelår, begge deler veldig bra, kveita i særklasse, og vi vet hva vi snakker om når det gjelder kveite! Bra vinutvalg!

Dato for oppholdet: august 2020
1  Takk, 91ingunnd
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Senja kjent til sine fine naturopplevelser har også i sør delen en veldig godt fjordhotell som kan anbefales til overnatting og med god frokost og kveldsmat. Vi var litt uheldig med vær men selve hotell tilbyr eksellent overnatting. Ansatte i hotell var veldig hyggelig og vi koste oss. Vi kommer en gang til!

Takk, Einschaetzen
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Ankom litt seint på kvelden. Ble tatt i mot av hyggelig personal. Rent og pent rom med greit bad. Vinduet var feilvendt ift havet, men hadde en bukt på utsiden. Frokosten var av den enkle sorten, noe jeg synes er for dårlig til den prisen du betaler. Kan anbefales til de som vil finne roen på ferie.

2  Takk, svenroarm
Anmeldt 16. juli 2020

Nytt og delikat familiedrevet hotell. Flott beliggenhet ved havet. Rene og delikate rom. Pluss for vannkoker med kaffe og tea. Kveitemiddagen var et ev de beste fiskemåltidene vi har spist. Betjeningen er hyggelig og serviceinnstilt. Vi følte oss virkelig velkomne. Anbefales på det varmeste!

1  Takk, Gunnar O
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde i 3 døgn på Senja Fjordhotell, og denne turen angrer vi virkelig ikke på. For det første har de en utmerket service, du møter blide og imøtekommende personale! For det andre er maten veldig veldig god. Vi spiste boknafisk, kveite, biff og burger i løpet av oppholdet, og alle var fornøyde. Stort pluss for mye lokal mat og drikke. For det tredje er rommene romslige og moderne, med et stort bad. For det fjerde ligger hotellet flott til, her fant vi ro! Vi kommer gjerne tilbake hit ⭐

1  Takk, 811susanns