Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 147
Vis tilbud
Expedia.com
USD 146
Vis tilbud
Etrip
USD 143
Vis tilbud
Hotels.comUSD 146
TravelocityUSD 146
PricelineUSD 147
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (309)
Filtrer anmeldelser
309 resultater
Vurdering fra reisende
122
87
57
26
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
122
87
57
26
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4550 av 309 anmeldelser
Anmeldt 18. oktober 2018

På grunn av tidlig flyavgang måtte vi overnatte her. Hotellet er nytt og således ikke slitt. Veldig hyggelige resepsjonister. Smilende og serviceminded. Rommene er enkelt innredet. Noe liten plass til bagasje. Gulvene veldig kalde. Dårlig trykk på vannet, dette bør justeres. God mat ble servert i en "kjedelig" restaurant med betjening som absolutt kan bli bedre.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Otto L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Erlend L, General Manager på Comfort Hotel Bergen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2018

Hei Otto,

Takk for tilbakemelding!

Når det gjeld kalde golv og dårleg trykk på vatnet så sjekkar me dette ut umiddelbart for å utbetre feilen som var på det aktuelle rommet. Alle tilsette på hotellet skal gi deg den same kjensla som resepsjonistane ga deg. Difor ser me sjølvsagt på kva me sviktar på og korleis me kan gi deg og andre den beste moglege gjesteopplevinga.

Beste helsing,

Erlend Fardal Lunde
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Vi havnet på dette hotellet på Widerøes regning som følge av flykansellering. Og det var det eneste gode med den hendelsen! Hotellet var pent og rent, betjeningen svært hyggelig, og frokosten riktig god. Kan anbefales!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, beolsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Erlend L, General Manager på Comfort Hotel Bergen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2018

Hei!

Takk for flott tilbakemelding!
Veldig kjekt å høyra at me ga deg ei god oppleving på ein ellers trasig dag!

Beste helsing,

Erlend Fardal Lunde
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. oktober 2018 via mobile enheter

Vi overnattet på dette hotellet i forbindelse med flyreiser. Beliggenheten er perfekt like ved terminalbygningen. Litt venting i resepsjonen ved ankomst. Dette skyldtes at resepsjonisten også måtte betjene baren, og det var mange som skulle ha drikkevarer. Etter innsjekk så jeg at det også fantes 3 automater for innsjekk.
Rommet var praktisk og god lydisolering fra flyplassen. Frokosten var overraskende bra, og inkludert i romprisen.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Erlend L, General Manager på Comfort Hotel Bergen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2018

Hei!

Takk for din flotte tilbakemelding!
Du nevner det sjølv, vår bar og resepsjon er slått saman til konseptet Barception. For å forenkla innsjekkinga for deg som gjest har me også innsjekkautomatar i tillegg til Nordic Choice Hotels-appen der du kan bruka mobilen som romnøkkel!

Velkomen tilbake!

Beste helsing,

Erlend Fardal Lunde
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018

fikk samme rom som sist.flott utsikt til flyavganger og flyankomster.rent og pent på rommet.det var rene håndklær.stille og rolig rom.sengen var fantastisk å ligge i.god service når en skulle handle noe i resepsjonen.fikk deilige skiver som var glutenfri.flott frokostbuffet.

Romtips: hadde rom 339 de siste gangene
Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, briteb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Erlend L, General Manager på Comfort Hotel Bergen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2018

Hei!

Tusen takk for fantastisk tilbakemelding!
Velkommen tilbake!

Beste helsing,

Erlend Fardal Lunde
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. september 2018

Det er høstferie og denne dagen var preget av mye regn og noe sterk vind. Jeg startet med et opphold her, for å reise videre til Trondheim. Da jeg ankom hotellet, var det godt å få en hjertelig velkomst i resepsjonen, få meg en god dusj og tørket meg før jeg spiste en god fish`n`chips i Urban Easy restauranten.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Jan Olav M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Erlend L, General Manager på Comfort Hotel Bergen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. september 2018

Hei Jan Olav,

Takk for din fantastiske tilbakemelding!
Me gler oss til ditt neste besøk!

Beste helsing,

Erlend Fardal Lunde
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser