Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
526jabo
Bodø, Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 8. nov. 2018
Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
4,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerSted
4,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
erlendl360, General ManagerComfort Hotel Bergen Airport, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 13. nov. 2018
Hei!

Takk for din veldig gode tilbakemelding!
Me beklagar at det var litt trøbbel med nøkkelkort, men fint at det løyste seg raskt for deg!

Velkommen tilbake!

Beste helsing,

Erlend Fardal Lunde
General Manager
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • Scandic Hotels
    kr 1 565
  • Booking.com
0.4 km fra Comfort Hotel Bergen Airport
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 404
  • Hotels.com
0.0 km fra Comfort Hotel Bergen Airport
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 350
  • Scandic Hotels
    kr 1 367
1.4 km fra Comfort Hotel Bergen Airport
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 653
  • Hotels.com
1.5 km fra Comfort Hotel Bergen Airport
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 890
kr 1 763
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 763
0.5 km fra Comfort Hotel Bergen Airport
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 790
kr 1 581
  • Strawberry Hotels
    kr 1 790
  • Expedia.com
    kr 1 577
  • Hotels.com
    kr 1 575
3.3 km fra Comfort Hotel Bergen Airport
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 3 201
  • Booking.com
11.6 km fra Comfort Hotel Bergen Airport
kr 1 323
  • Expedia.com
    kr 1 302
  • Agoda.com
    kr 1 195
  • Hotels.com
    kr 1 347
11.4 km fra Comfort Hotel Bergen Airport
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Lobby
kr 1 299
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Expedia.com
    kr 1 303
  • Hotels.com
    kr 1 299
  • Tripadvisor
    kr 1 303
11.5 km fra Comfort Hotel Bergen Airport
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 648
  • Booking.com
12.0 km fra Comfort Hotel Bergen Airport
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Blomsterdalen
Anmeldelser (334)
Filtrer anmeldelser
334 resultater
Vurdering fra reisende
129
90
60
30
25
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
129
90
60
30
25
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5459 av 334 anmeldelser
Anmeldt 18. oktober 2018

På grunn av tidlig flyavgang måtte vi overnatte her. Hotellet er nytt og således ikke slitt. Veldig hyggelige resepsjonister. Smilende og serviceminded. Rommene er enkelt innredet. Noe liten plass til bagasje. Gulvene veldig kalde. Dårlig trykk på vannet, dette bør justeres. God mat ble servert i en "kjedelig" restaurant med betjening som absolutt kan bli bedre.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Otto L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Erlend L, General Manager på Comfort Hotel Bergen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2018

Hei Otto,

Takk for tilbakemelding!

Når det gjeld kalde golv og dårleg trykk på vatnet så sjekkar me dette ut umiddelbart for å utbetre feilen som var på det aktuelle rommet. Alle tilsette på hotellet skal gi deg den same kjensla som resepsjonistane ga deg. Difor ser me sjølvsagt på kva me sviktar på og korleis me kan gi deg og andre den beste moglege gjesteopplevinga.

Beste helsing,

Erlend Fardal Lunde
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Vi havnet på dette hotellet på Widerøes regning som følge av flykansellering. Og det var det eneste gode med den hendelsen! Hotellet var pent og rent, betjeningen svært hyggelig, og frokosten riktig god. Kan anbefales!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, beolsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Erlend L, General Manager på Comfort Hotel Bergen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2018

Hei!

Takk for flott tilbakemelding!
Veldig kjekt å høyra at me ga deg ei god oppleving på ein ellers trasig dag!

Beste helsing,

Erlend Fardal Lunde
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. oktober 2018 via mobile enheter

Vi overnattet på dette hotellet i forbindelse med flyreiser. Beliggenheten er perfekt like ved terminalbygningen. Litt venting i resepsjonen ved ankomst. Dette skyldtes at resepsjonisten også måtte betjene baren, og det var mange som skulle ha drikkevarer. Etter innsjekk så jeg at det også fantes 3 automater for innsjekk.
Rommet var praktisk og god lydisolering fra flyplassen. Frokosten var overraskende bra, og inkludert i romprisen.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Erlend L, General Manager på Comfort Hotel Bergen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2018

Hei!

Takk for din flotte tilbakemelding!
Du nevner det sjølv, vår bar og resepsjon er slått saman til konseptet Barception. For å forenkla innsjekkinga for deg som gjest har me også innsjekkautomatar i tillegg til Nordic Choice Hotels-appen der du kan bruka mobilen som romnøkkel!

Velkomen tilbake!

Beste helsing,

Erlend Fardal Lunde
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018

fikk samme rom som sist.flott utsikt til flyavganger og flyankomster.rent og pent på rommet.det var rene håndklær.stille og rolig rom.sengen var fantastisk å ligge i.god service når en skulle handle noe i resepsjonen.fikk deilige skiver som var glutenfri.flott frokostbuffet.

Romtips: hadde rom 339 de siste gangene
Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, briteb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Erlend L, General Manager på Comfort Hotel Bergen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2018

Hei!

Tusen takk for fantastisk tilbakemelding!
Velkommen tilbake!

Beste helsing,

Erlend Fardal Lunde
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. september 2018

Det er høstferie og denne dagen var preget av mye regn og noe sterk vind. Jeg startet med et opphold her, for å reise videre til Trondheim. Da jeg ankom hotellet, var det godt å få en hjertelig velkomst i resepsjonen, få meg en god dusj og tørket meg før jeg spiste en god fish`n`chips i Urban Easy restauranten.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Jan Olav M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Erlend L, General Manager på Comfort Hotel Bergen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. september 2018

Hei Jan Olav,

Takk for din fantastiske tilbakemelding!
Me gler oss til ditt neste besøk!

Beste helsing,

Erlend Fardal Lunde
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser