Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Jan-Rune1980
Loddefjord, Norge
3,0 av 5 boblerAnmeldt 15. jan. 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
erlendflunde, General ManagerComfort Hotel Bergen Airport, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 30. jan. 2019
Hei Jan Rune,

Takk for din tilbakemelding!
Kjekt at du stort sett er nøgd med hotellet.

Når det gjeld mat til konferanse så tek me dette vidare, for du skal sjølvsagt få den same supre kjensla der som du får av frukosten.

Velkomen tilbake!

Beste helsing,

Erlend Fardal Lunde
General Manager
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 1 622
kr 1 566
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 566
0.4 km fra Comfort Hotel Bergen Airport
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Expedia.com
  • Strawberry Hotels
    kr 1 549
  • Hotels.com
0.0 km fra Comfort Hotel Bergen Airport
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 367
  • Scandic Hotels
    kr 1 367
  • travelup.com
    kr 1 125
  • Expedia.com
    kr 1 367
1.4 km fra Comfort Hotel Bergen Airport
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 649
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
1.5 km fra Comfort Hotel Bergen Airport
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 890
kr 1 758
  • Strawberry Hotels
    kr 1 890
  • Expedia.com
    kr 1 758
  • Hotels.com
    kr 1 758
0.5 km fra Comfort Hotel Bergen Airport
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 793
kr 1 581
  • Strawberry Hotels
    kr 1 790
  • Expedia.com
    kr 1 575
  • Hotels.com
    kr 1 575
3.3 km fra Comfort Hotel Bergen Airport
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 3 121
kr 2 841
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 2 841
11.6 km fra Comfort Hotel Bergen Airport
kr 1 310
  • Expedia.com
    kr 1 354
  • Vio.com
    kr 1 141
  • Hotels.com
    kr 1 361
11.4 km fra Comfort Hotel Bergen Airport
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Lobby
kr 1 299
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Expedia.com
    kr 1 299
  • Hotels.com
    kr 1 299
  • Vio.com
    kr 1 299
11.5 km fra Comfort Hotel Bergen Airport
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 523
  • Expedia.com
    kr 1 559
  • Vio.com
    kr 1 177
  • Hotels.com
    kr 1 638
12.0 km fra Comfort Hotel Bergen Airport
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Blomsterdalen
Anmeldelser (334)
Filtrer anmeldelser
334 resultater
Vurdering fra reisende
129
90
60
30
25
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
129
90
60
30
25
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5156 av 334 anmeldelser
Anmeldt 10. januar 2019

Simple hotell rom til og være så nytt. Dårlig utvalg i restauranten, sure damer i resepsjonen. Meget skuffa øve detta hotellet, gir dette hotellet maks terningkast 2 over heile linjen. Først få damene/herrene i resepsjonen til og vær litt meir happy, og kanskje kvitte seg med klaustrofobi rommene. Og det gjør heller ikke noe om dåke får litt meir utvalg på menyen.

Romtips: Større, få inn ein minibar. Føltes jo ut så eg låg i ei kista og sku begraves levende
Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Inspire32361361180
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
erlendflunde, General Manager på Comfort Hotel Bergen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. januar 2019

Hei!

Takk for din tilbakemelding!

Synd å høyre at du ikkje er nøgd med vårt produkt. Me legg sjela vår i at du som gjest skal få eit godt opphald, og me tek alltid innspel til forbetring med oss vidare.

Beste helsing,

Erlend Fardal Lunde
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. desember 2018 via mobile enheter

Her har vi bodd før, ingen store forandringer. Kommer en seint inn får vi bare en Panini eller en seig landgang fra kjøledisken. Men ølla er fortsatt god i resepsjonen. Fine rom grei overnatting. Rent og fint på rommet. Moderne design.
Frokosten er flott, noe av det bedre på denne type hoteller ved flyplasser.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 807bj_rnh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
erlendflunde, General Manager på Comfort Hotel Bergen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. desember 2018

Hei!

Takk for flott tilbakemelding!
Me har servering frå kjøkenet fram til 22:30, men etter det skal du finne eit godt utval i vår Comfort Deli. Dersom produktet der ikkje var godt nok må me ta ein gjennomgang av rutinane.

Ynskjer deg velkomen tilbake!

Beste helsing,
Erlend Fardal Lunde
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. november 2018

Bodde på hotellet og fikk god service. Problemer med nøkkelkort men fikk hjelp til å låse opp og fikk beskjed til avtalt tid at nå var alt i orden. Fikk da kort som fungerte som det skulle. Spiste en god enkel middag i restauranten.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, 526jabo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
erlendl360, General Manager på Comfort Hotel Bergen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2018

Hei!

Takk for din veldig gode tilbakemelding!
Me beklagar at det var litt trøbbel med nøkkelkort, men fint at det løyste seg raskt for deg!

Velkommen tilbake!

Beste helsing,

Erlend Fardal Lunde
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. oktober 2018

På grunn av tidlig flyavgang måtte vi overnatte her. Hotellet er nytt og således ikke slitt. Veldig hyggelige resepsjonister. Smilende og serviceminded. Rommene er enkelt innredet. Noe liten plass til bagasje. Gulvene veldig kalde. Dårlig trykk på vannet, dette bør justeres. God mat ble servert i en "kjedelig" restaurant med betjening som absolutt kan bli bedre.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Otto L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Erlend L, General Manager på Comfort Hotel Bergen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2018

Hei Otto,

Takk for tilbakemelding!

Når det gjeld kalde golv og dårleg trykk på vatnet så sjekkar me dette ut umiddelbart for å utbetre feilen som var på det aktuelle rommet. Alle tilsette på hotellet skal gi deg den same kjensla som resepsjonistane ga deg. Difor ser me sjølvsagt på kva me sviktar på og korleis me kan gi deg og andre den beste moglege gjesteopplevinga.

Beste helsing,

Erlend Fardal Lunde
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Vi havnet på dette hotellet på Widerøes regning som følge av flykansellering. Og det var det eneste gode med den hendelsen! Hotellet var pent og rent, betjeningen svært hyggelig, og frokosten riktig god. Kan anbefales!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, beolsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Erlend L, General Manager på Comfort Hotel Bergen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2018

Hei!

Takk for flott tilbakemelding!
Veldig kjekt å høyra at me ga deg ei god oppleving på ein ellers trasig dag!

Beste helsing,

Erlend Fardal Lunde
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser