Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
eDreams
CheapTickets
Se alle 7 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (132)
Filtrer anmeldelser
132 resultater
Vurdering fra reisende
59
32
23
13
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
59
32
23
13
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1621 av 132 anmeldelser
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Selv om det ligger langt utenfor allfarvei (siste km uten asfalt), og selv om jeg flere ganger trodde jeg hadde kjørt feil eller for langt, så plutselig var det der. En stor og lang bygning som ikke raget i terrenget, men gikk mer i ett med naturen.
Fikk en fantastisk god velkomst i resepsjonen og alle var like hyggelige, god mat og et rolig og fint sted.

Jeg var der på et arbeidsseminar og med all ro som stedet ga så ble det to gode jobbdager.

Må også ta med et flott interiør og bra interiørdesign...

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Thor-Erik G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2020

Flott sted nå som det er pusset opp. Fine rom, fin utsikt og hyggelig betjening.
Var her på en liten getaway en helg.
Dessverre var massasjen (klassisk spamassasje) ikke så veldig bra. Ville ikke anbefalt denne. Betaler 980kr på relativt myk "pjusking". Var ikke noe hard massasje eller mellomting, var mer som å bli kilt på ryggen av en fjær. Ville heller anbefalt å se på noen av de andre alternativene, denne massasjen var alt for mild og kjedelig. Følte det var bortkastede penger. Uheldigvis.

En annen ting som trekker litt i rating er at det er generelt svært dårlig gitt informasjon. Man får ikke noe spesifikt informasjon når man kommer dit om hvordan hele spaområdet fungerer. Er det noen regler, hvor skal man møte opp, hva skal man ha på seg osv. Fikk beskjed ved ankomst at guttegarderoben var ned en trapp, og jentegarderoben ned den andre. Men ved jentegarderoben er også inngang til spa. Skal man ha på seg noe annet her? Spør man betjeningen ved spaområdet så hever de skuldrene lett og sier "Du bestemmer selv". Men vanskelig å vite om man skal ha på seg kåpen man får tildelt, egne klær, badetøy eller hva? Når man kommer inn i jentegarderoben er dusjene utenfor, så mange som spør og lurer på dette. I løpet av første dagen var det 3 jenter som spurte meg hvor dusjene var. Noe som er greit, men da kunne det kanskje vært hengt opp et skilt?

Ved lunsjen var det noen som hadde på vanlige klær, noen gikk i kåper og andre hadde pyntet seg. Er det regler her? Kan man gå rundt på hele hotellet med bare kåpen? Vanskelig å vite. Ingenting blir verken sagt eller informert om. Det samme er det med booking under lunsj. Book deg et bord hvis du planlegger å spise lunsj der, ellers blir det en del venting og usikkerhet blant betjeningen om det er nok plasser.

Generelt et flott sted. Kaldt i utebassengene selv om det skal være varmt (boblebadet var ganske kjølig, varmekulpen var helt OK). Hyggelig betjening, spesielt servitørene under middagen.

Dato for oppholdet: februar 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, ElenSk95
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. februar 2020 via mobile enheter

Her var det godt å vere. Svært hyggelig mottaking med ❤️lig velkomst. Takk. Gode senger - stille og roleg. Her var det godt å senke skulder og finne roen. I spa kunne eg svømme gode lengder i eit rent og godt basseng. Bade kunne eg også gjere i vatnet ute sjølv om det var eit raskt bad. Etterpå kunne eg nyte varme bad i boblebad eller eit av dei andre bada. Badstua inne med elektrisk oppvarming eller ute der det var vedfyring. Nydeleg for ein som er vant med finsk badstu. Det som var litt trist var at den steam badstua var ute av drift.
Eg valgte massasje og den var god. Maten vi fekk var kjempegod sjølvom det ikkje var det kjempestore utvalget.
Eg kjem gjerne igjen og vil anbefale eit besøk. Uteområdet er nydeleg med hinderløyper og gode stier.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, 445vidarf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MayTherese2015, Leder  på Rømskog Spa & Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. februar 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Spa var bra, rommet Ok. Litt enkelt men godt nok!

Resepsjonisten var kjempe hyggelig og behjelpelig dame!

Vi hadde gledet oss til 3 retters middag med champagne og vin, når vi satt oss ned serverte de bare fisk til hovedrett. Ingen av oss er særlig glad i det så skulle ønske man kanskje hadde hatt valget mellom en kjøttrett også. Maten var likevel fantastisk god, all cred til de flinke kokkene!

Det vi syns var svært synd var at vi ble stresset, vi satt til sammen ca 35 minutter gjennom hele måltidet. Når forretten var spist tok det 2 minutter så var hovedrett på bordet og samme med desserten.
Før vi hadde spist opp desserten kom plutselig regningen på bordet uten at vi hadde spurt om dette! Veldig spesielt å få dette før vi har spist opp maten vår!
Min samboer fikk bare 1 glass champagne selv om det ble informert at han ville ha påfyll hver gang glasset ble tomt, så han satt uten drikke til hovedrett og dessert.
Det ble ikke spurt om vi ville ha mer drikke, og vi syns det var trist å bruke 35 minutter på en romantisk middag. Vi følte vi ble servert rask for og få oss bort.

Bortsett fra dette hadde vi det fint på hotellet og var fornøyd med spa.
Om vi kommer igjen er det eneste vi ønsker skal være annerledes at man ikke blir stresset ut av restauranten.

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, MarielleCha
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MayTherese2015, Salgssjef på Rømskog Spa & Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2019

Takk for hyggelig tilbakemelding. Synd dere følte at det var stress rundt servering av mat og at dere ikke fikk påfyll som ønsket. Dette beklager vi. Håper allikevel at vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2019 via mobile enheter

Veldig hyggelige ansatte, fantastisk utsikt, men ganske slitt. Både steambadstu og jacuzzi var ute av drift, da blir spa-tilbudet veldig begrenset. Behandling var veldig bra, middag var god, men frokost og lunch var litt skuffende. Blandet fornøyelse, men stort potensiale!

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 462helg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GrandTour684741, Salgssjef på Rømskog Spa & Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juni 2019

Takk for tilbakemelding. Vi starter med oppussing i løpet av året og håper å se dere her igjen ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser