Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (131)
Filtrer anmeldelser
131 resultater
Vurdering fra reisende
58
32
23
13
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
58
32
23
13
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 131 anmeldelser
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig nyoppusset ved et skogsvann. Vi koste oss og badet både ute og inne. Vi hadde bestilt opphold med helpensjon. På forhånd hadde jeg informert om matallergier. Det ble servert nydelig, varm lunsj. Ostekaken til dessert var helt fantastisk! Forretten til middag var kamskjell, perfekt stekt, men kjedelig og smakløs rett. Hovedretten var indrefilet av hjort, som smeltet på tungen. Hadde den bare vært varm, hadde det vært perfekt! Frokosten dagen etter var en skuffelse for meg som ikke kan spise eple eller vanlig brød. Eplejuice og brød stod på bordet da vi kom (hvert rom hadde faste bord), det kan ha stått der lenge og enda var det halvannen time til frokosten var slutt. Min venninnes tannpirker fra middagen lå fortsatt på kaffeskålen. De hadde ingen alternativer til brød til meg, enda jeg hadde informert før jeg ankom. De hadde heller ingen andre alternativer enn eplejuice, så det ble vann. For de uten allergier kan venninnen min rapportere om nydelig brød, blant annet et med krydderurter, og deilige ferske croissanter som falt i smak.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, Helle78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Kjempefint og barnevennlig hotell. Hadde bestilt med helpensjon og antok at vi fikk servert lunsj når vi kom kl 15 når det var innsjekk, men fikk beskjed om at lunsjen var fram til kl.14.30. Fikk da etterhvert servert et rundstykke hver som vi senere måtte betale ekstra for. Siden det ikke står opplyst noe sted om hvilke tidspunkt måltidene blir servert, passet vi på å spørre når middagen skulle være. Fikk servert en nydelig treretters middag med kjempegod vin som passet til maten og ungene fikk egen treretters barnemeny.
Hele familien har kost seg i hinderløypa og i bassengområdet både ute og inne. Skulle ønske resepsjonisten informerte litt om måltider og hvordan spaområdet fungerer når vi sjekket inn, men hun fortalte kun hvor rommet lå hen og var mer opptatt av å prate med kollegaen sin.
Men til tross for de små negative opplevelsene kommer vi gjerne tilbake ved en senere anledning og håper ting har forbedret seg fordi selve stedet er fantastisk.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 957junem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Selv om det ligger langt utenfor allfarvei (siste km uten asfalt), og selv om jeg flere ganger trodde jeg hadde kjørt feil eller for langt, så plutselig var det der. En stor og lang bygning som ikke raget i terrenget, men gikk mer i ett med naturen.
Fikk en fantastisk god velkomst i resepsjonen og alle var like hyggelige, god mat og et rolig og fint sted.

Jeg var der på et arbeidsseminar og med all ro som stedet ga så ble det to gode jobbdager.

Må også ta med et flott interiør og bra interiørdesign...

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Thor-Erik G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2020

Flott sted nå som det er pusset opp. Fine rom, fin utsikt og hyggelig betjening.
Var her på en liten getaway en helg.
Dessverre var massasjen (klassisk spamassasje) ikke så veldig bra. Ville ikke anbefalt denne. Betaler 980kr på relativt myk "pjusking". Var ikke noe hard massasje eller mellomting, var mer som å bli kilt på ryggen av en fjær. Ville heller anbefalt å se på noen av de andre alternativene, denne massasjen var alt for mild og kjedelig. Følte det var bortkastede penger. Uheldigvis.

En annen ting som trekker litt i rating er at det er generelt svært dårlig gitt informasjon. Man får ikke noe spesifikt informasjon når man kommer dit om hvordan hele spaområdet fungerer. Er det noen regler, hvor skal man møte opp, hva skal man ha på seg osv. Fikk beskjed ved ankomst at guttegarderoben var ned en trapp, og jentegarderoben ned den andre. Men ved jentegarderoben er også inngang til spa. Skal man ha på seg noe annet her? Spør man betjeningen ved spaområdet så hever de skuldrene lett og sier "Du bestemmer selv". Men vanskelig å vite om man skal ha på seg kåpen man får tildelt, egne klær, badetøy eller hva? Når man kommer inn i jentegarderoben er dusjene utenfor, så mange som spør og lurer på dette. I løpet av første dagen var det 3 jenter som spurte meg hvor dusjene var. Noe som er greit, men da kunne det kanskje vært hengt opp et skilt?

Ved lunsjen var det noen som hadde på vanlige klær, noen gikk i kåper og andre hadde pyntet seg. Er det regler her? Kan man gå rundt på hele hotellet med bare kåpen? Vanskelig å vite. Ingenting blir verken sagt eller informert om. Det samme er det med booking under lunsj. Book deg et bord hvis du planlegger å spise lunsj der, ellers blir det en del venting og usikkerhet blant betjeningen om det er nok plasser.

Generelt et flott sted. Kaldt i utebassengene selv om det skal være varmt (boblebadet var ganske kjølig, varmekulpen var helt OK). Hyggelig betjening, spesielt servitørene under middagen.

Dato for oppholdet: februar 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, ElenSk95
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. februar 2020 via mobile enheter

Her var det godt å vere. Svært hyggelig mottaking med ❤️lig velkomst. Takk. Gode senger - stille og roleg. Her var det godt å senke skulder og finne roen. I spa kunne eg svømme gode lengder i eit rent og godt basseng. Bade kunne eg også gjere i vatnet ute sjølv om det var eit raskt bad. Etterpå kunne eg nyte varme bad i boblebad eller eit av dei andre bada. Badstua inne med elektrisk oppvarming eller ute der det var vedfyring. Nydeleg for ein som er vant med finsk badstu. Det som var litt trist var at den steam badstua var ute av drift.
Eg valgte massasje og den var god. Maten vi fekk var kjempegod sjølvom det ikkje var det kjempestore utvalget.
Eg kjem gjerne igjen og vil anbefale eit besøk. Uteområdet er nydeleg med hinderløyper og gode stier.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, 445vidarf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MayTherese2015, Leder  på Rømskog Spa & Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. februar 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser