Veldig fin gård med mange forskjellige dy. Dyrene fremstår som friske og i god forfatning! Ypperlig... les mer
Deilig plass å rusle rundt og kose med mange forskjellige dyr. Mange av dyra går løse så her er det... les mer
Fin plass for små og store
Koselig personale
Veldig barnevennlig sted
Anbefaler et besøk dersom man er glad i dyr
Kjempefin gård med masse dyr man kan komme tett innpå og kose med. Anbefaler alle å ta turen dit ❤️ En koselig gårdsbutikk er det også der 🙂
Fantastisk sted.
Imøtekommende og trivelig folk som driver stedet.
Flotte muligheter for å komme inn å hilse på dyra på gården😁
Var der første gang i vinter. Da var det få folk pga dårlig vær. Da fikk vi en fantastisk omvisning av eieren.
Var tilbake nå i juni, da gikk dyrene ute. Fantastisk sted hvor man kan få lov å gå inn til og hilse på nesten alle dyrene på gården. Anbefales !
En unik mulighet til å bli kjent med mange fantastiske dyr. Her kan man gå inn til dyrene og kose med de. Det er alltid noen dyktige og hyggelige ansatte i nærheten som kan informere og veilede.
Anbefaler virkelig å ta med både unge og gamle hit, og sitte en stund med hundene, se påfuglene bruse med de majestetiske fjærene sine, hilse på grisene i Spa avdelingen, kos med lam, kaniner, lamaer, geiter eller noen av de mange andre dyrene på gården. Her er det både moro og sjelefred for alle aldre.
I kiosken får man kjøpt flotte gaver og diverse fristelser til å både spise og drikke.
Ferske gårdsegg selges også.
Bålpanna eller grillen er tilgjengelig for å tilberede medbrakt grillmat.
Vi gleder oss allerede til neste besøk!
Fantastisk fin plass hvor barn og voksne kan hilse på alle dyr som er på gården. Koselig personale, anbefaler på det sterkeste å dra på besøk.