Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Artig opplevelse”
Anmeldelse av Lammet & Grisen

Lammet & Grisen
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Lottorp
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Buffet, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Fikk anbefalt dette stedet og var tidlig ute for å få campingplass rett ved restauranten. Restauranten var koselig og nydelig mat. Synes prisen var litt i dyreste laget, men glad jeg fikk oppleve dette denne ene gangen.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Vilikkee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (216)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 216 anmeldelser

Anmeldt 23. august 2018 via mobile enheter

Dette er et meget spesielt spisested! En spiser så mye en vil av lam- og svinekjøtt. Det er mye godt å ha vedsiden. Veldig gode fløtebakte poteter.
Vi lå over gratis med campingvogn, det var praktisk.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, 710reidarf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Når du avslutter et besøk på Lammet & Grisen med å begynne planleggingen av neste besøk, så er det den beste anmeldelsen man kan gi.

Dette er en buffet restaurant der man betaler per person, og får tildelt plass på langbord i en restaurant som krinser rundt grillen, der kokken transjerer kjøtt på tallerkenen din. Tilbehøret plukker man selv i et rikt anrettet bord med varme og kalde retter.
Førsteklasses mat i en flott middelhavsatmosfære.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, Simoniniravn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2018 via mobile enheter

Kjøtt av god kvalitet fra lam og gris grillet slik det skal gjøres!! Stort utvalg av salater, stuinger, sauser og annet tilbehør. Bra vinkart. Alle tiders buffet og i omgivelser som om du er på fest i Spania!

Pass bare på så du ikke spiser for mye av den gode maten!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 553oles
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. april 2017 via mobile enheter

En koselig og svært hyggelig butikk, i tillegg til en fantastisk restaurant. Vi var for tidlige til middag, men kjøpte et fantastisk dryaged kjøtt. Dyrt men kjempebra.

Anbefales. Vi kommer gjerne tilbake for en middag ved neste anledning. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: april 2017
Takk, bj_rnegilt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lammet & Grisen, så også på

 

Har du vært i Lammet & Grisen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din