Krøsamaja
    79.9 km fra Kronocamping Boda Sand
    78.1 km fra Kronocamping Boda Sand
    Se flere hoteller i Lottorp
    Anmeldt 23. august 2019 via mobile enheter

Familie på 5 med campingvogn.
    Var heldig å fikk plass i tidlig august 2018.
    Skulle egentlig bo der 5 dager men fikk heldigvis utvidet til 7.

Dette er Sveriges største feriedestinasjon med mye folk samlet på en plass men bar preg av orden og godt renhold.
    Sanitær var veldig bra. Reint og ryddig.
    Stort bygg med god kapasitet for oppvask og matlaging.

Stranda er i en klasse for seg. Reint og fint. Nærhet til kiosk og campingen. En kan velge om en vil ligge midt i folkehavet eller litt fredligere ut på sidene av c.plassen.
    Nært å kjøpe is osv.

Badelandet var fantastisk flott å vel verdt dei ekstra kronene dette kosta. Store flotte sklier. Barna på 8, 6 og 1 år kosa seg maks.

Det finst alt en kan trenge innen for plassen som gjør at en kan ta livet med ro å nyte ferien.
    Flere butikker, resturanter osv osv.
    Hyggelig betjening som gir alt for å yte service.

Om en skal si noe negativt om Böda må det vere at det er vanskelig å få plass i høgsesong og at alle andre campingplasser fremstår som middelmådige.

Tusen takk for oss Böda. Du er best! ❤️

Dato for oppholdet: september 2018
    Takk, GjestBaardsen
    Anmeldt 27. juli 2019

Bra plass for småbarnsfamilier da campingen har alt av aktiviteter. Badestranden var nydelig. Vi bestilte bord på en av bufeene og maten var helt ok. Toalettene på servicehus nr 5 var ekle hele tiden uansett når man var der, vaskerne kostet papir fra gulvet uten å rengjøre toalettene flere ganger når vi var der. Dusjene var ok, beste på hele campingen var egen stellerom i enden av dusjene der man kunne stelle seg etter man har dusjet.

Dato for oppholdet: juli 2019
    2  Takk, Birgerline
    Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Positivt;
    Hyggelige mennesker i resepsjonen.
    Romslige campingplasser.
    Stor campingplass.
    Velholdt.
    Mye å finne på for barna.
    Alt på ett område.
    Ukeplan og oversiktlig blad for alt som skjer på plassen.
    Alltid noe som skjer for små og store.
    Helt ok sanitærområde. Billig å dusje. Stort pluss for familiedusjer.

Negativt;
    Dyrt å bo.
    Dyrt å vaske klær.
    Dyrt badeland som ikke inkluderer i campingplassen.

Dato for oppholdet: juli 2018
    1  Takk, Simoniniravn
    Anna B, Ägare på Kronocamping Boda Sand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2018

Tack för bra feedback!!! Plus och minus - det gillar vi! Tips för billigare badland är att innan Lucia varje år boka Makalösa Paket för 39:-/dag/person. Då ingår badland, minigolf och tennis!

Ha en fortsatt fin sommar!
    //Anna

Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

Kom med store forventninger etter en flott nettside. Ble møtt i resepsjonen med en døgnpris på 710 kroner pluss en bookingavgift på 85 kr !! for bobilplass!
    Det var en kaotisk plass som vi bestemte å reise fra neste morgen.
    Vi anbefaler ingen å reise dit.
    Øland har mange flotte campingplasser men denne anbefales ikke👎

Dato for oppholdet: juli 2018
    2  Takk, Annekhope

Hej

Tack för din recension. Vi hoppas inte du upplever att vi lovat något på hemsidan som vi inte lever upp till. Låt oss gärna veta isåfall.

Böda Sand är Sveriges största camping och det är 7000 boende gäster per dag under två veckor i juli. Då kan det upplevas hektiskt och fullt av aktiviteter. Det beror helt på vad man är ute efter på sin semester. Önskar man lugn och ro och vill komma vecka 29-30 rekommenderar vi tex Wikegårds camping på Öland. Vill man ändå uppleva Böda Sand rekommenderar vi juni och augusti då det är betydligt lugnare.

Allt gott och hoppas du fick en fin fortsatt semester på Öland!

//Anna

Anmeldt 17. juli 2015 via mobile enheter

Naturen rundt knall. Stranda, vannet og bunnen fantastisk. Kjempe gode restauranter høy kvalitet på bufféne, bakeren var også kjempe bra, en god ide å veie rundstykkene i stedet for å ta betalt pr. Stk. Selv om køen inn var utrolig lang gikk det kjempe raskt. Isbaren var kjempe bra. Kunne ha vært en større butikk på plassen men, de fleste handler og fyller opp før man ankommer en campingplass.
    Underholdningen på kveldene var bra var også noen større sommer konserter / show men de kostet mer. Men det var artister som hadde sommer turne i hele Sverige.
    Plass størrelsen på campingplassen var veldig bra, kjørte bobil og hadde stor plass til utslått markise, bord og stoler, grill osv.

Ser det er flere som har reagert på at ting koster extra. Jeg er fra Norge så dette er jeg vant til, 30 skr for 24 timers Internett er helt ok, 5 skr. For 5 min dusj er ok. Badeland 250 skr. For familie på 4. Ok vannet i bassengene er rent, mange vakter som går rundt hele tiden og passer på. Det jeg kan anbefale her er å bestille en pakke når du forhånds bestiller plassen da er inngang i badeland inkludert, vi gjorde det.

Dato for oppholdet: juli 2015
    Takk, Dofaa