Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (67)
Filtrer anmeldelser
67 resultater
Vurdering fra reisende
14
14
22
10
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
14
14
22
10
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 67 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2016

Bra kvalitet. Godt organisert Hyggelig betjening. Bra vedlikeholdt både camping plasser, toalett/dusj, renhold og lekeplasser .Vi var meget fornøyd med oppholdet. Kort vei til flott strand .Bassenget kan bli litt kaotisk for små barn . Fint å sykle i området

Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med camping.se
Takk, ErikM64
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2016 via mobile enheter

Vi låg i telt på reserveplassen i 4 dager. Beste plassering synes vi pga kort vei til stranden og servicebygg. Litt slitt og dårlig inntrykk av restaurant og badeanlegg. Men et bra opphold og stabilt fint vær alltid her på øland.

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 405PerP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2015

Sonjas Camping er en 5 ***** stor camping ,som samtidig er fredelig og oversiktlig for barnefamilier . Servicen er god ,men når det gjelder stjerner kunne det kanskje holde med 4 . Mye aktiviteter for barna og en fin spasertur ned til stranden .
Campingen ligger i Løttorp på østsiden av Øland .

Dato for oppholdet: juli 2015
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, jmv920
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2015 via mobile enheter

Fin campingplass. Rent og fint på sanitæranleggene. Store plasser til vogn eller bobil. Nært til flott sandstrand. Her er 90 prosent drop in plasser. Noe jeg synes er flott. Du kommer, finner deg en plass og er så lenge du ønsker. Öland er et ferieparadis.

Dato for oppholdet: juli 2015
Takk, Lillian J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020
Google-oversetting

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser