Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Eivind L
Sandnes, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 17. juli 2020
Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
    0.5 km fra Vågåvatnet Feriesenter
    Our brand new suite
    • Agoda.com
    11.7 km fra Vågåvatnet Feriesenter
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    • Expedia.com
    • Hotels.com
    • Priceline
    0.9 km fra Vågåvatnet Feriesenter
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Una pasada el sitio, las cabañas muy bien equipadas, las camas un poco pequeñas, por lo demás to
    • eDreams
    • Agoda.com
    • Vio.com
    12.5 km fra Vågåvatnet Feriesenter
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    • Priceline
    • eDreams
    • Agoda.com
    28.9 km fra Vågåvatnet Feriesenter
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Bli belønnet med One Key
    • Hotels.com
    • ZenHotels.com
      kr 3 285
    • Vio.com
    0.6 km fra Vågåvatnet Feriesenter
    Bli belønnet med One Key
    • Hotels.com
    0.6 km fra Vågåvatnet Feriesenter
    Bellissima
    kr 990
    Fullt refunderbart
    • Priceline
    • Agoda.com
      kr 990
    16.2 km fra Vågåvatnet Feriesenter
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
      11.7 km fra Vågåvatnet Feriesenter
      Gratis Wi-Fi
      Gratis parkering
      Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
      69.9 km fra Vågåvatnet Feriesenter
      Gratis parkering
      Restaurant
      Se flere hoteller i Vågåmo
      Anmeldelser (23)
      Filtrer anmeldelser
      23 resultater
      Vurdering fra reisende
      22
      1
      0
      0
      0
      Type reisende
      Tidsperiode
      SpråkAlle språk
      Vurdering fra reisende
      22
      1
      0
      0
      0
      Se hva reisende sier:
      Valgte filtre
      Filtrer
      Oppdaterer listen ...
      1116 av 23 anmeldelser
      Anmeldt 17. juli 2020

      Veldig fin og godt utstyrt hytte, bra beliggenhet. Det var rent og ordentlig. Enkel og grei innsjekk og utsjekk med nøkkelboks, hvor vi mottok kode på sms. Veldig fornøyd med oppholdet. Kan anbefales!

      Dato for oppholdet: juli 2020
      Reisetype: Reiste med familie
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
      Takk, karieva2020
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 17. juli 2020

      Helt nye hytter med alt av fasiliteter.
      Veldig god innsjekk og utsjekk med bekreftelser med mail og sms.Ikke avhengig av tidspunkt og resepsjon.Stort friområde for unger og flott bål plass ved vannet.Kommer tilbake😊

      Dato for oppholdet: juli 2020
      Reisetype: Reiste med familie
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
      Takk, catomartinussen
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 17. juli 2020

      Flott hytte med et moderne preg, fine utemøbler med ei fin utsikt. Stille og fredeligt.
      Fine omgivelser, med god plass for barn og leke utenfor hyttene. Gåavstand til sentrum og butikker som er et pluss. God service:-) vil absolutt anbefale.

      Dato for oppholdet: juli 2020
      Reisetype: Reiste med venner
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
      Takk, ebs682020
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 23. mai 2020 via mobile enheter

      Tilbrakte en natt på en av hyttene de leier ut. Jeg fikk tildelt en av de minste hyttene(hytte 7), men denne hadde til gjengjeld en flott utsikt å by på. Nylig renoverte hytter som hadde en fin blanding mellom nytt og gammelt. Jeg fikk også ta en titt på en av de større hyttene som er under oppussing. Her har du en lik blanding mellom nytt og gammelt, men med bruk av lokale håndverkere så har de klart å bringe historien i Vågå inn i fremtiden.

      Enten man gjør som meg overnatter alene, er ett par eller en liten familie. Så er dette en veldig fin plass for en eller flere netter.

      Veldig hyggelig vertskap👌🏻👌🏻

      Dato for oppholdet: mai 2020
      Reisetype: Reiste alene
      Takk, Tom U
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Oystein82, Eier på Vågåvatnet Feriesenter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. mai 2020

      Tusen takk for besøket og for flott tilbakemelding! :) Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss neste gang du er i Vågå!

      Mvh,
      Anja
      Vågåvatnet Feriesenter

      Rapporter svar som upassende
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
      Anmeldt 18. mai 2020 via mobile enheter

      En annerledes feiring av 17. Mai 2020 for storfamilien. I anledning at Erlend Solberg Rognes går Norge på langs, ville vi feire sammen med han på Vågåmo. Vi kjørte ned fra Trøndelag og ble møtt av så trivelig og imøtekommende vertskap! Hele oppholdet ble svært så trivelig i nyoppussede og godt utstyrte hytter. Rent og pent, gode senger og et fint sted å være. Vi kombinerte oppholdet med skitur ved Brimi sæter i Jotunheimen og gåturer ved Vågåvatnet. Anbefales! Vi så både Mogop, reinsdyr, elg, og storfugl😀

      Dato for oppholdet: mai 2020
      Reisetype: Reiste med familie
      Takk, torbj_rgs67
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Oystein82, Eier på Vågåvatnet Feriesenter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. mai 2020

      Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding, og tusen takk for besøket! :)

      Vi ønsker dere varmt velkommen tilbake til oss!

      Mvh,
      Anja
      Vågåvatnet Feriesenter

      Rapporter svar som upassende
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
      Vis flere anmeldelser