Paul
Our brand new suite
    12.5 km fra Vågå Hotell
      0.3 km fra Vågå Hotell
      29.7 km fra Vågå Hotell
      Una pasada el sitio, las cabañas muy bien equipadas, las camas un poco pequeñas, por lo demás to
      13.3 km fra Vågå Hotell
      0.3 km fra Vågå Hotell
      21.6 km fra Vågå Hotell
      40.1 km fra Vågå Hotell
      42.5 km fra Vågå Hotell
      57.6 km fra Vågå Hotell
      Se flere hoteller i Vågåmo
      Anmeldt 20. juli 2020

Det eneste positive med dette hotellet er gratis parkering.
      Hotellet er langt, kronglete og i tre etasjer uten heis. Rommet vi hadde lå i andre etasje og vi måtte gå flere trapper og flere ganger for å komme oss dit.
      På fellestoalettet for damer, fant kun ett, var det store mengder vann på gulvet og fremsto som skikkelig udelikat.
      Selve rommet er heller ikke noe å skryte av. Senga var ubehagelig å sove i, dyne og pute er klumpete, badet lite og rommet luktet som et svømmebasseng.
      Bestilte middag i restauranten ved ankomst på kvelden. Grei biff, men som tilbehør ble det servert ihjelkokte grønnsaker. Ikke verdt over 300 kr.
      Til frokost ble det satt fram bla. grønne egg, grønn eggerøre og eplejuice som smakte lite godt.
      Kan ikke anbefale noen dette overprisede hotellet.

2  Takk, RB844
      Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Vågå hotell er et enkelt greit hotell. Rommene er ikke velutstyrt, ikke en gang et glass på rommet. Men det var rullegardin her slik at det ble mørkt når man skulle legge seg i sommernatten.
      Det ble servert en stor deilig frokost, og dette var første dagen en kunne forsyne seg selv av frokostbordet i disse koronatider.

2  Takk, Terje J
      Anmeldt 21. juli 2019

Havnet her en natt på gjennomreise, Koselig hotell med trivelig hytte stil, spesielt i spisesalen. God og variert frokost. Hyggelig betjening og rent og fint på rommet. Men alt for dyrt! Får derfor ikke full score.

Dato for oppholdet: juli 2019
      Takk, SamiraS244
      Anmeldt 24. februar 2019

Vi booket dette hotellet, fordi det var basseng.

Så kommer vi på hotellet.

Blir fortalt at t at hotellets basseng ikke er tilgjengelig for hotellets gjester mellom kl 08:00 til 14:00 i i hverdagen, fordi bygdas skole og barnehager hadde bassenget i dette tidspunktet. De følger skoleruta,så da er skolens barne og barnehage lånt basseng at hotellet.

I tillegg den tirsdagen ved ankomst kunne vi heller ikke bade mellom kl 15:00 til 16:30 for en lokal revmatisme hadde timer i bassenget da.

Blir litt feil fra Hotellets side å markedsføre seg med basseng til sine hotellet gjester når når bassenget IKKE her tilgjengelig allikevel.
      Synes det bryter litt med markedsføringen.

Når hele oppholdet var basert på at vi kunne bade mellom kl 07:00 til 22:00 hverdag.
      Synes derfor prisen var for høy!
      I tillegg så var frokosten mer basert på mat med tuber med reke ost, baconost, leverpostei.

Dato for oppholdet: februar 2019
      1  Takk, Nikeline2014
      Anmeldt 6. februar 2019 via mobile enheter

Typisk hotell for reisende som ikke lenger er helt oppdatert. Til tross for bra tilbud av treningsfasiliteter og svømmehall så ee rom og fellesarealer mer enn modent dør oppussing.
      Likevel et greit alternativ på vinteren da mange av sesonghotellene er stengt.

Dato for oppholdet: februar 2019
      1  Takk, tomvidarl