Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
StayForLong
Vio.comUSD 143
ZenHotels.com
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Når du har lagt deg og hører at naborommet bruker toalettet og lurer på om de er på samme rom. Maken til lytt skal en lete lenge etter. Kanskje noen stråvegger i Afrika.
Høy pris og dårlig parkering. Men gratis var parkeringen.
Koster mer å bo her enn på noen av de flotteste hotellene i Oslo sentrum. Så her utnyttes situasjonen som et av de nærmeste hotellene til Norges høyeste fjelltopper.

Stort pluss er at det er badebasseng. Dette faller i smak hos alle barn som liker å kose seg i vannet.
Utover lyden på rommet føltes som om du sov i en sovesal var rommet pent.
Lurer litt hva rørleggeren som har montert blandebatteriet i dusjen har tenkt på. Det er montert i knehøyde.

1  Takk, phovland
Anmeldt 20. juli 2020

Det eneste positive med dette hotellet er gratis parkering.
Hotellet er langt, kronglete og i tre etasjer uten heis. Rommet vi hadde lå i andre etasje og vi måtte gå flere trapper og flere ganger for å komme oss dit.
På fellestoalettet for damer, fant kun ett, var det store mengder vann på gulvet og fremsto som skikkelig udelikat.
Selve rommet er heller ikke noe å skryte av. Senga var ubehagelig å sove i, dyne og pute er klumpete, badet lite og rommet luktet som et svømmebasseng.
Bestilte middag i restauranten ved ankomst på kvelden. Grei biff, men som tilbehør ble det servert ihjelkokte grønnsaker. Ikke verdt over 300 kr.
Til frokost ble det satt fram bla. grønne egg, grønn eggerøre og eplejuice som smakte lite godt.
Kan ikke anbefale noen dette overprisede hotellet.

2  Takk, RB844
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Vågå hotell er et enkelt greit hotell. Rommene er ikke velutstyrt, ikke en gang et glass på rommet. Men det var rullegardin her slik at det ble mørkt når man skulle legge seg i sommernatten.
Det ble servert en stor deilig frokost, og dette var første dagen en kunne forsyne seg selv av frokostbordet i disse koronatider.

2  Takk, Terje J
Anmeldt 21. juli 2019

Havnet her en natt på gjennomreise, Koselig hotell med trivelig hytte stil, spesielt i spisesalen. God og variert frokost. Hyggelig betjening og rent og fint på rommet. Men alt for dyrt! Får derfor ikke full score.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, SamiraS244
Anmeldt 24. februar 2019

Vi booket dette hotellet, fordi det var basseng.

Så kommer vi på hotellet.

Blir fortalt at t at hotellets basseng ikke er tilgjengelig for hotellets gjester mellom kl 08:00 til 14:00 i i hverdagen, fordi bygdas skole og barnehager hadde bassenget i dette tidspunktet. De følger skoleruta,så da er skolens barne og barnehage lånt basseng at hotellet.

I tillegg den tirsdagen ved ankomst kunne vi heller ikke bade mellom kl 15:00 til 16:30 for en lokal revmatisme hadde timer i bassenget da.

Blir litt feil fra Hotellets side å markedsføre seg med basseng til sine hotellet gjester når når bassenget IKKE her tilgjengelig allikevel.
Synes det bryter litt med markedsføringen.

Når hele oppholdet var basert på at vi kunne bade mellom kl 07:00 til 22:00 hverdag.
Synes derfor prisen var for høy!
I tillegg så var frokosten mer basert på mat med tuber med reke ost, baconost, leverpostei.

Dato for oppholdet: februar 2019
Takk, Nikeline2014