Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 168
Vis tilbud
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
Agoda.comUSD 172
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (87)
Filtrer anmeldelser
87 resultater
Vurdering fra reisende
11
14
30
17
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
11
14
30
17
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 87 anmeldelser
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Første overnatting på turen. Vi ankom Vågå etter å ha kjørt over Voss, Gudvangen Lærdal og over fjellet. Vi ble møtt av en hyggelig betjening og fikk straks tildelt rom. Rommene er enkle å greie. Det var fint vær, så da benyttet vi terrassen utenfor til å slappe av med et glass øl i solen. Senere spiste vi middag. Jeg bestilte en biff. Den var riktig tilberedt, og den smakte godt sammen med peppersausen. I tillegg var det kokte nypoteter, brokkoli og tomat. Det var også to friterte løkringer med. Vi sov godt i de behagelige sengene. Frokost om morgenen var i form av buffe. Det var første dagen de fikk anledning etter pandemien. Det var viktig å holde avstand, og det var plassert ut rikelig med ant-bakk. Vi sjekket ut. Betalte kr. 1.490 for rommet. Middagen (2 stk) betalte vi kr. 630. Hyggelig hotell. Kan anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, AndersZorn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Når du har lagt deg og hører at naborommet bruker toalettet og lurer på om de er på samme rom. Maken til lytt skal en lete lenge etter. Kanskje noen stråvegger i Afrika.
Høy pris og dårlig parkering. Men gratis var parkeringen.
Koster mer å bo her enn på noen av de flotteste hotellene i Oslo sentrum. Så her utnyttes situasjonen som et av de nærmeste hotellene til Norges høyeste fjelltopper.

Stort pluss er at det er badebasseng. Dette faller i smak hos alle barn som liker å kose seg i vannet.
Utover lyden på rommet føltes som om du sov i en sovesal var rommet pent.
Lurer litt hva rørleggeren som har montert blandebatteriet i dusjen har tenkt på. Det er montert i knehøyde.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, phovland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

Det eneste positive med dette hotellet er gratis parkering.
Hotellet er langt, kronglete og i tre etasjer uten heis. Rommet vi hadde lå i andre etasje og vi måtte gå flere trapper og flere ganger for å komme oss dit.
På fellestoalettet for damer, fant kun ett, var det store mengder vann på gulvet og fremsto som skikkelig udelikat.
Selve rommet er heller ikke noe å skryte av. Senga var ubehagelig å sove i, dyne og pute er klumpete, badet lite og rommet luktet som et svømmebasseng.
Bestilte middag i restauranten ved ankomst på kvelden. Grei biff, men som tilbehør ble det servert ihjelkokte grønnsaker. Ikke verdt over 300 kr.
Til frokost ble det satt fram bla. grønne egg, grønn eggerøre og eplejuice som smakte lite godt.
Kan ikke anbefale noen dette overprisede hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
2  Takk, RB844
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Vågå hotell er et enkelt greit hotell. Rommene er ikke velutstyrt, ikke en gang et glass på rommet. Men det var rullegardin her slik at det ble mørkt når man skulle legge seg i sommernatten.
Det ble servert en stor deilig frokost, og dette var første dagen en kunne forsyne seg selv av frokostbordet i disse koronatider.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Terje J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2019

Havnet her en natt på gjennomreise, Koselig hotell med trivelig hytte stil, spesielt i spisesalen. God og variert frokost. Hyggelig betjening og rent og fint på rommet. Men alt for dyrt! Får derfor ikke full score.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, SamiraS244
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser