Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
Expedia.com
kr 1 736
Frokost inkludert
Bli belønnet med One Key
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Steinl G
Anmeldelse av Vågå Hotell
3,0 av 5 boblerAnmeldt 2. sep. 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Booking.com
  • Agoda.com
  • ZenHotels.com
  • Lol.travel
0.9 km fra Vågå Hotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Our brand new suite
Booking.com
    12.5 km fra Vågå Hotell
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Booking.com
      0.3 km fra Vågå Hotell
      Una pasada el sitio, las cabañas muy bien equipadas, las camas un poco pequeñas, por lo demás to
      Booking.com
      • eDreams
      • Agoda.com
      • Vio.com
      13.3 km fra Vågå Hotell
      Gratis Wi-Fi
      Gratis parkering
      Booking.com
      • Priceline
      • eDreams
      • Agoda.com
      29.7 km fra Vågå Hotell
      Gratis Wi-Fi
      Gratis parkering
      Hotels.com
      Bli belønnet med One Key
      • Expedia.com
        kr 2 536
      • Vio.com
      0.3 km fra Vågå Hotell
      Hotels.com
      Bli belønnet med One Key
      • Expedia.com
      0.3 km fra Vågå Hotell
      Booking.com
      • Hotels.com
      • Expedia.com
        kr 1 736
      • Priceline
      0.0 km fra Vågå Hotell
      Gratis Wi-Fi
      Gratis parkering
      Bellissima
      Booking.com
      kr 790
      Fullt refunderbart
      • Priceline
      • Agoda.com
        kr 790
      16.6 km fra Vågå Hotell
      Gratis Wi-Fi
      Gratis parkering
      Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
      21.6 km fra Vågå Hotell
      Gratis Wi-Fi
      Gratis parkering
      Se flere hoteller i Vågåmo
      Anmeldelser (95)
      Filtrer anmeldelser
      95 resultater
      Vurdering fra reisende
      12
      15
      30
      22
      16
      Type reisende
      Tidsperiode
      SpråkAlle språk
      Flere språk
      Vurdering fra reisende
      12
      15
      30
      22
      16
      Se hva reisende sier:
      Valgte filtre
      Filtrer
      Oppdaterer listen ...
      914 av 95 anmeldelser
      Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

      Hadde 2 netter med familien i dette hotellet som en del av Norges ferien i år. Dette er en perle! Fantastisk atmosfære, perfekt beliggenhet. Corona tiltak som gjør stedet kjempetrygt mtp å unngå smitte, stedet rengjøres og desinfiseres kontinuerlig. Romslig og kjempekoselig innredet restaurant som gir mulighet til å holde god avstand og samtidig ha det kjempehyggelig. Frokosten er veldig god, godt utvalg, alle kan finne noe de liker. Restauranten serverer et godt utvalg av matretter. Personalet er svært imøtekommende og behjelpelig med alt man lurer på. I tillegg kommer det et stort og topputstyrt treningssenter og koselig svømmebasseng med tilgang til badstue. Romslige og kjemperene rom, gode senger! Mer kan man ikke ønske seg! Mye å oppleve i Vågå også, spesielt for Munch interesserte. Anbefaler til alle som reiser via Vågå å oppleve dette stedet!

      Dato for oppholdet: august 2020
      Reisetype: Reiste med familie
      Takk, N0rway39
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

      Første overnatting på turen. Vi ankom Vågå etter å ha kjørt over Voss, Gudvangen Lærdal og over fjellet. Vi ble møtt av en hyggelig betjening og fikk straks tildelt rom. Rommene er enkle å greie. Det var fint vær, så da benyttet vi terrassen utenfor til å slappe av med et glass øl i solen. Senere spiste vi middag. Jeg bestilte en biff. Den var riktig tilberedt, og den smakte godt sammen med peppersausen. I tillegg var det kokte nypoteter, brokkoli og tomat. Det var også to friterte løkringer med. Vi sov godt i de behagelige sengene. Frokost om morgenen var i form av buffe. Det var første dagen de fikk anledning etter pandemien. Det var viktig å holde avstand, og det var plassert ut rikelig med ant-bakk. Vi sjekket ut. Betalte kr. 1.490 for rommet. Middagen (2 stk) betalte vi kr. 630. Hyggelig hotell. Kan anbefales.

      Dato for oppholdet: juli 2020
      Reisetype: Reiste som et par
      Takk, AndersZorn
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

      Når du har lagt deg og hører at naborommet bruker toalettet og lurer på om de er på samme rom. Maken til lytt skal en lete lenge etter. Kanskje noen stråvegger i Afrika.
      Høy pris og dårlig parkering. Men gratis var parkeringen.
      Koster mer å bo her enn på noen av de flotteste hotellene i Oslo sentrum. Så her utnyttes situasjonen som et av de nærmeste hotellene til Norges høyeste fjelltopper.

      Stort pluss er at det er badebasseng. Dette faller i smak hos alle barn som liker å kose seg i vannet.
      Utover lyden på rommet føltes som om du sov i en sovesal var rommet pent.
      Lurer litt hva rørleggeren som har montert blandebatteriet i dusjen har tenkt på. Det er montert i knehøyde.

      Dato for oppholdet: juli 2020
      Reisetype: Reiste med familie
      1  Takk, phovland
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 20. juli 2020

      Det eneste positive med dette hotellet er gratis parkering.
      Hotellet er langt, kronglete og i tre etasjer uten heis. Rommet vi hadde lå i andre etasje og vi måtte gå flere trapper og flere ganger for å komme oss dit.
      På fellestoalettet for damer, fant kun ett, var det store mengder vann på gulvet og fremsto som skikkelig udelikat.
      Selve rommet er heller ikke noe å skryte av. Senga var ubehagelig å sove i, dyne og pute er klumpete, badet lite og rommet luktet som et svømmebasseng.
      Bestilte middag i restauranten ved ankomst på kvelden. Grei biff, men som tilbehør ble det servert ihjelkokte grønnsaker. Ikke verdt over 300 kr.
      Til frokost ble det satt fram bla. grønne egg, grønn eggerøre og eplejuice som smakte lite godt.
      Kan ikke anbefale noen dette overprisede hotellet.

      Dato for oppholdet: juli 2020
        • Verdi
        • Rom
        • Service
      2  Takk, RB844
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

      Vågå hotell er et enkelt greit hotell. Rommene er ikke velutstyrt, ikke en gang et glass på rommet. Men det var rullegardin her slik at det ble mørkt når man skulle legge seg i sommernatten.
      Det ble servert en stor deilig frokost, og dette var første dagen en kunne forsyne seg selv av frokostbordet i disse koronatider.

      Dato for oppholdet: juli 2020
      Reisetype: Reiste som et par
      2  Takk, Terje J
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Vis flere anmeldelser