Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 150
Vis tilbud
Booking.com
Expedia.com
USD 150
Vis tilbud
Hotels.com
eDreams
PricelineUSD 157
Se alle 12 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (87)
Filtrer anmeldelser
87 resultater
Vurdering fra reisende
11
14
30
17
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
11
14
30
17
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 87 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Super trivelig familie drevet hotell der personlig service er i høysete. Rolig og behandling beliggenhet i nærheten av sentrum. Vi var 33 personer fra Team rynkeby som ble tatt i mot som helter og de bidro med penger for saken våres. God mat med mye smak og en fyldig og god frokost buffé. Kommer gjerne tilbake som en privatperson senere.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, alfm2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. september 2020 via mobile enheter

Veldig enkle rom, mangel på såpe og håndsprit. Baderom innredet slik at hele badet blir søkke vått etter dusjing. Overkokt mat til middag. Pluss for hyggelig betjening. Ok renhold og god frokost. Bare midt på treet...

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Stein Egil G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Hadde 2 netter med familien i dette hotellet som en del av Norges ferien i år. Dette er en perle! Fantastisk atmosfære, perfekt beliggenhet. Corona tiltak som gjør stedet kjempetrygt mtp å unngå smitte, stedet rengjøres og desinfiseres kontinuerlig. Romslig og kjempekoselig innredet restaurant som gir mulighet til å holde god avstand og samtidig ha det kjempehyggelig. Frokosten er veldig god, godt utvalg, alle kan finne noe de liker. Restauranten serverer et godt utvalg av matretter. Personalet er svært imøtekommende og behjelpelig med alt man lurer på. I tillegg kommer det et stort og topputstyrt treningssenter og koselig svømmebasseng med tilgang til badstue. Romslige og kjemperene rom, gode senger! Mer kan man ikke ønske seg! Mye å oppleve i Vågå også, spesielt for Munch interesserte. Anbefaler til alle som reiser via Vågå å oppleve dette stedet!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, N0rway39
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Første overnatting på turen. Vi ankom Vågå etter å ha kjørt over Voss, Gudvangen Lærdal og over fjellet. Vi ble møtt av en hyggelig betjening og fikk straks tildelt rom. Rommene er enkle å greie. Det var fint vær, så da benyttet vi terrassen utenfor til å slappe av med et glass øl i solen. Senere spiste vi middag. Jeg bestilte en biff. Den var riktig tilberedt, og den smakte godt sammen med peppersausen. I tillegg var det kokte nypoteter, brokkoli og tomat. Det var også to friterte løkringer med. Vi sov godt i de behagelige sengene. Frokost om morgenen var i form av buffe. Det var første dagen de fikk anledning etter pandemien. Det var viktig å holde avstand, og det var plassert ut rikelig med ant-bakk. Vi sjekket ut. Betalte kr. 1.490 for rommet. Middagen (2 stk) betalte vi kr. 630. Hyggelig hotell. Kan anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, AndersZorn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Når du har lagt deg og hører at naborommet bruker toalettet og lurer på om de er på samme rom. Maken til lytt skal en lete lenge etter. Kanskje noen stråvegger i Afrika.
Høy pris og dårlig parkering. Men gratis var parkeringen.
Koster mer å bo her enn på noen av de flotteste hotellene i Oslo sentrum. Så her utnyttes situasjonen som et av de nærmeste hotellene til Norges høyeste fjelltopper.

Stort pluss er at det er badebasseng. Dette faller i smak hos alle barn som liker å kose seg i vannet.
Utover lyden på rommet føltes som om du sov i en sovesal var rommet pent.
Lurer litt hva rørleggeren som har montert blandebatteriet i dusjen har tenkt på. Det er montert i knehøyde.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, phovland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser