Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Topp mat med vin ”
Anmeldelse av Andre Etasje

Andre Etasje
Vurdert som nr. 1 av 8 Restauranter i Vågåmo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 14 - USD 86
Beskrivelse: Vi har lunsj fra 11-15. Kjøkkenet er stengt fra 15-18.30, men du er velkommen til å nyte noe i glasset. Fra 18.30 har vi 3.retters sommermeny. Se mer info om mat på vår hjemmeside andreetasje.no
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Vi har lunsj fra 11-15. Kjøkkenet er stengt fra 15-18.30, men du er velkommen til å nyte noe i glasset. Fra 18.30 har vi 3.retters sommermeny. Se mer info om mat på vår hjemmeside andreetasje.no
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi besøkte Andre Etasje, der vi hadde en så kalt 'tastermeny'. Maten var fantastisk god, med blant annet parmesanbrød, ørrettartar, fisk, biff og dessert med sorbet og sjokolade til slutt. Vi gikk for anbefalt vinmeny med hver rett. Desserten gikk helt fantastisk bra med Prunotto Moscato d'Asti - anbefales! Pent lokale var det også.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Nextplorer123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (42)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2327 av 42 anmeldelser

Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat, fantastisk sted, og utrolig hyggelig personale! Vi kommer igjen. Anbefales på det varmeste:-)

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, julgulll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

På jakt etter kvalitet i dette området så trenger en ikke lete noe lenger. Når en ser på resten av området er dette en juvel som kan konkurrere med kvalitetsrestauranter hvor enn det måtte være. I tillegg veldig hyggelige servitører. Virkelig verdt et besøk.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, PerK_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Det finnes et overordnet ønske for et restaurantbesøk. Den gode opplevelsen. Følelsen av god mat og drikke, kombinert med noe helhetlig. Det som får deg til å huske stedet over år som skal komme.

Andre Etasje er et slikt sted. Plassert langt fra vest der vi kommer fra, rotnorsk i uttrykket, men likevel internasjonal. Dempede farver og hjemmekoselig, men likevel urban nok. Der havnet tre Gutter på tur, en kveld i juli.

Vi glemmer det ikke, kan du tro. Fra velkomst, til mat og drikke, via fantastisk oppfølgning, historier og latter. Dette er jo noe langt utover en restaurant. Her fikk vi et ankerfeste på vår vei fra Trøndelag til Vestland.

La oss bekrefte at maten var fantastisk. Med vin som passet vidunderlig til. Men mest av alt, vi hadde en opplevelse, en slik hendelse som et slikt sted kan gi.

Livet kan være hastig og preget av rutiner. Hverdagen kommer hurtig nok på mange. Bryt ut av dette for en kveld, og lukk deg inne i en egen verden. Opp en trapp, i Andre Etasje.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 1966vsa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. februar 2020 via mobile enheter

Første date med Andre Etasje i kveld! Det ble en kulinarisk opplevelse med røykt aure fra Bud, på rugbrød med kortreist ramslaukmajones. Så en utsøkt krema fiskesuppe, du kjenner at her har de ikke juksa med krafta, grønnsakene fortsatt crispy, helt fantastisk! Så var det klart for hovedrett; en fantastisk langtidsstekt reinsdyrfilet på ca 52 grader, ble servert sammen med saltbakte poteter fra Sve- alt komponert til det ytterste med sellerirotpure, blåbærmarinert pære og viltkremsaus. Måltidet avsluttes med sjokolalefondant drapert med sitronparfait og bringebær. Dette var over all forventning! Håper matanmeldere kjenner sin besøkelsestid! Takk for maten dere fantastiske vertinner! Hils kokken og si takk! En kortreist pærle har dere klart å skape. Vågå leverer endelig gourmet og atmosfære i verdensklasse! Takk!

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, MortenS1127
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LeneB588, Markedsføring på Andre Etasje, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. februar 2020

Tusen takk for besøket og gode ord :) Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Andre Etasje, så også på

 

Har du vært i Andre Etasje? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din