Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig auresandwich”
Anmeldelse av Andre Etasje

Andre Etasje
Vurdert som nr. 1 av 8 Restauranter i Vågåmo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 14 - USD 85
Beskrivelse: Vi har lunsj fra 11-15. Kjøkkenet er stengt fra 15-18.30, men du er velkommen til å nyte noe i glasset. Fra 18.30 har vi 3.retters sommermeny. Se mer info om mat på vår hjemmeside andreetasje.no
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Vi har lunsj fra 11-15. Kjøkkenet er stengt fra 15-18.30, men du er velkommen til å nyte noe i glasset. Fra 18.30 har vi 3.retters sommermeny. Se mer info om mat på vår hjemmeside andreetasje.no
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Spiste auresandwich som var nydelig god. Det er også en egen opplevelse å vandre tilbake i tid i knirkende trapper, gå videre ut på en koselig takterrasse og få servert nydelig anrettet mat. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 634christinas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (41)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1620 av 42 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2020

Vi fikk anbefalt «Andre Etasje» dagen før vårt besøk, og en avbestilling gjorde at vi heldigvis fikk bord. Nydelige rom med gamle møbler og detaljer gav en intimt og hyggelig ramme rundt måltidet. Vi valgte tre retters fiskemeny, og maten var både vakkert servert, perfekt tilberedt og velsmakende. Hyggelig og oppmerksom servitør. Stedet anbefales på det varmeste, og det er sikkert lurt med bordreservasjon i høysesongen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Kjersti B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020

Etter en utrolig dag i fjellet, ble dette besøket en perfekt avslutning. Atmosfære, betjening, service og mat kunne ikke vært bedre. Vi var heldige og fikk raskt bord, anbefaler forhåndsbestilling. Maten kom også raskt til tross for full restaurant. Smakfullt, delikat og lekkert. Rikelige porsjoner. Enkel men flott sammensatt meny. Lokal mat presentert og tilberedt fullkomment. Anbefales for deg som ønsker noe ekstra.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Anita082013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Vil virkelig anbefale denne restauranten. Veldig hyggelig service og avslappet atmosfære. 3-retter menyen er smakfull og byr på gode smaksopplevelser.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, vegardu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Dette er virkelig å anbefale, ubeskrivelig deilig mat i utrolig gjennomførte lokaler!! KULINARISK! Prisene er det heller ikke noe å si på!
vi var heldige å fikk underholdning til maten av en ansatt med en nydelig stemme.
Vi kommer gjerne tilbake her!!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, thomasnU1875NK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Andre Etasje, så også på

 

Har du vært i Andre Etasje? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din