Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En kulinarisk perle på bygda”
Anmeldelse av Andre Etasje

Andre Etasje
Vurdert som nr. 1 av 8 Restauranter i Vågåmo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 14 - USD 90
Beskrivelse: Vi har lunsj fra 11-15. Kjøkkenet er stengt fra 15-18.30, men du er velkommen til å nyte noe i glasset. Fra 18.30 har vi 3.retters sommermeny. Se mer info om mat på vår hjemmeside andreetasje.no
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Vi har lunsj fra 11-15. Kjøkkenet er stengt fra 15-18.30, men du er velkommen til å nyte noe i glasset. Fra 18.30 har vi 3.retters sommermeny. Se mer info om mat på vår hjemmeside andreetasje.no
Anmeldt 14. september 2020

Mat, stemning og vertskap i toppklasse! Stemningen til et trivelig tømmerhus, gjenbruk av gammelt porselen og møbler i kombinasjon med utsøkt mat og trivelige folk. Rom for gode opplevelser.

Dato for besøk: september 2020
Takk, Kjersti S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (43)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1216 av 43 anmeldelser

Anmeldt 4. september 2020 via mobile enheter

Lunsj i «Andre etasje» var en særdeles god opplevelse. Ørret-sandwich var flere knepp over det nivået man ofte møter på ymse kaféer av typen svær brødblings med tilfeldig salat strødd rundt. I «Andre etasje» får du derimot nydelig komponert salat og aioli sammen med den røkte ørreten, med herlig smak og tekstur. Avrundet med en reelt fersk og uimotståelig suksessterte, samt god kaffe, gir det full score for min del.

Dato for besøk: september 2020
Takk, vlab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

For et nydelig sted!
Sjarmerende lokaler, litt boutique/chic stemning med duse, rolige og fine farger gjennom hele restauranten. Nytt og gammelt interiør om hverandre som matcher denne nydelige bygda og stemningen meget bra. Hyggelige vertinne(r) og servitører som gir det det lille ekstra og strekker seg langt for å gi deg det du ønsker.

Valget falt på Andre Etasje da jeg leste sommer-menyen på nett. Nydelig fiskesuppe til forrett, hovedrett var biff indrefilet, desserten bestod av et utvalg lokale oster. Alle akkompagnert med gode viner som stod til maten. Også viner utenom menyen, her var det bare å spørre og de gjorde sitt ytterste for å finne noe som kunne være litt utenom det vanlige.

Dette var en date som ble til en dobbeldate, jeg spurte om jeg kunne få bord til dagen etter: Ingen problem sa den hyggelige vertinnen! Men da ville de gjerne servere meg den andre sommer-menyen de hadde.

Dagen kom og restauranten var booket, flere mennesker enn dagen før. Jeg valgte å sitte ute og spise da solen skinte og det var herlig temperatur ute. Jeg var så heldig å få "min egen" meny for de ville vise hva de kunne by på. Og er det en ting jeg vil si, igjen, for et nydelig måltid og for en service! Middagen jeg fikk var en nydelig salat med en lokal parmesan og spekeskinke, hovedrett var en perfekt tilberedt ørret med en pastinakkpure, fennikel og dill med en helt vilt god fiskesaus Dessertallerken som kom var et fryd for både øyne og gane. Rett og slett nydelig! Denne kvelden var det også vinpakke, med nye viner de hadde fått og nesten ikke fått testet selv. Jeg smakte med de og storkoste meg gjennom hele måltidet!

Skal du spise et sted i denne i bygda er det i Andre Etasje!

P.S. Prøv den perlende, organiske Pinot Grigio'n til salaten med spekeskinke, match made in heaven=)

Takk for meg, jeg kommer snart tilbake!=)

Dato for besøk: august 2020
Takk, Simen A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020

Fiskemeny
Maten og service var upåklagelig.

Salat m/ Norsk spekeskinke
**
Ørret m/ fiskesous
***
Søt kombinasjon m/ «Panna cotta» og sjokoladekake

Det eneste som jeg kunne sette finger på, er meg selv, siden jeg kunne tenke meg et glass med vin til maten men, det var bil da ! Vi klarte å løse det hele med en alkoholfri øl som passet godt til maten. En stor hilsen går til hele staben.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Marvin L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat, fantastisk vertskap. En helt egen grunn til å bo en natt i Vågå... Treretteren var helt super...

Dato for besøk: august 2020
Takk, vebb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Andre Etasje, så også på

 

Har du vært i Andre Etasje? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din