“For en deilig lunsj”
Anmeldelse av Andre Etasje

Andre Etasje
Vurdert som nr. 1 av 10 Restauranter i Vågåmo
Prisklasse: kr 120 - kr 1 500
Beskrivelse: Vi har lunsj fra 11-15. Kjøkkenet er stengt fra 15-18.30, men du er velkommen til å nyte noe i glasset. Fra 18.30 har vi 3.retters sommermeny. Se mer info om mat på vår hjemmeside andreetasje.no
Anmeldt 4. august 2022 via mobile enheter

Rett og slett helt nydelig mat og kjempegod sjokoladekake i herlige omgivelser. Beste spiseopplevelse i Vågå. Trenger ikke å reise til Lom for å spise. Anbefales på det sterkeste👍

Dato for besøk: august 2022
Takk, TomChristov
Andre Etasje, Markedsføring på Andre Etasje, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2022

Så hyggelig å høre. Alltid stor stas når folk koser seg på besøk hos oss. Velkommen igjen:)

Anmeldt 20. juli 2022 via mobile enheter

Vi hadde mål om å lade på Vågåmo. Kjørte fra Bergen til Vågomo, 12 mil igjen på bilen etter 43,7 mil. Fikk ladet på Circle K. Valgte å gå for 2. etasje. Kjekk betjening og fine lokaler. Bestilte to kyllingsalater. Vann til sjåføren og Cancerre til kartleser. Fikk radkt setvert to nydelige salater. Gode råvarer og nydelig salat. Absolutt en av de beste vi har smakt. Nydelig måltid i fine omgivelser. Ansolutt en topp restaurent på Vågåmo. Her kommer vi tilbake.

Takk, SteinarF790
Andre Etasje, Marketing på Andre Etasje, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2022

Tusen takk for veldig hyggelige tilbakemeldinger. Så hyggelig at dere valgte å stoppe hos oss. Velkomne tilbake når dere er i Vågå:)

Anmeldt 18. juli 2022 via mobile enheter

Har besøkt Andre Etasje flere ganger, og blir aldri skuffet. Fantastisk gode smaker, rent og pent, og ikke altfor dyre priser.

Servicen hos de ansatte er upåklagelig. Sist besøk var Martin vår servitør. Martin opptrer på en meget profesjonell måte, i tillegg til at han er vennlig, blid og kunnskapsrik.

Anbefaler på det sterkeste å legge måltidet hos Andre Etasje i vakre Vågå😊

Takk, IdaMoldremAasheim

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemeldinger;)

Anmeldt 16. juli 2022 via mobile enheter

Svært god lokal mat i en trivelig atmosfære, og god service av engasjert betjening. Restauranten er lokalisert sentralt i Vågå tettsted.

Takk, Joar N

Så hyggelig at dere koste dere hos oss:) Velkomne tilbake når dere er i Vågå:)

Anmeldt 15. juli 2022 via mobile enheter

Smakfull mat basert på lokale råvarer, serviceinnstillt og hyggelige servitører, rolig og lugn atmosfære og god valuta for pengene. Et sted man gjerne reiser tilbake til!

Takk, atlebratet

Så hyggelig at dere hadde en fin opplevelse hos oss:) Velkomne tilbake når dere er i Vågå:)

Reisende som så på Andre Etasje, så også på

Har du vært i Andre Etasje? Del dine erfaringer!