Andreas
Dovre Motell
27.5 km fra Brimi Fjellstugu
Se flere hoteller i Vågåmo
Anmeldt 14. april 2019 via mobile enheter

Helt topp. Opplevelse utenom det vanlige. Betjeningen yter service av beste kvalitet. Maten må oppleves, her serveres retter som holder den beste kvalitet. Frokosten er fantastisk. Må bare oppleves.
Anbefales.

Dato for oppholdet: april 2019
Takk, Laader
LeneB588, Eier på Brimi Fjellstugu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. april 2019

Tusen takk for gode ord! Velkommen tilbake :)

Anmeldt 15. september 2018

Kommet hjem fra en herlig sølvbryllups tur til Brimi land sammen med min kone. To døgn på Brimi Fjellstugu med fantastisk kost og service fra Vegard Brimi og hans datter som driver hotellet sammen med et upåklagelig personalet. Herlig frokostbufeet, 5 retter middag den ene dagen med nydelig skinke på salat til forett nr 1, Aure som datra hadde fisket i helga til forett nr 2, hjortefilet i kremet saus til hovedrett ++. På sølvbryluppsdags kvelden var det ovnsbakt laks til forett og Reinsdyr stek til hovedrett med hjemmelaget iskake og tilbehør til dessert. :)

På bryluppsdagen var vi også i Brimiskogen hvor både Vegard Brimi og hans fetter Arne Brimi lagde utelunsj med en nydelig fiskerett til forett, Elgekjøttkaker med grønnsaker i rømmesaus til hovedrett og Arne Brimis berømte blåbær i fløte med Vianvang "saus" kokt over bålet i den magiske turkjelen til Brimi til dessert. En kjele som har vært med på alle gutta på tur episoder og uttallige andre turer. Vi fikk også flere fornøyelige og aldri vist historier fra både gutta på tur og div andre historier. Ble ikke Vianvang tur med Arne Brimi denne gangen. Men det var kjempehyggelig å møten i skogen og Brimi Fjellstugu hadde alt og mere til av hva vi ønsket på vår to dagers Sølvbryllups feiring. En plass vi absolutt vil anbefale enhver som vi oppleve ekte fjell idyll, fred, ro og mat i verdens klasse med sine kjære eller firmatur. Var en gjeng på firmatur der også. Vi fikk forøvrig rommet med peis fordi vi hadde bryllups dag. <3

Romtips: Alt vi så var bra rom.
Dato for oppholdet: september 2018
Takk, GjermundK4
LeneB588, Eier på Brimi Fjellstugu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2018

Så fint å høre at dere trivdes og hadde det bra :)
Velkommen tilbake!

Anmeldt 1. september 2018 via mobile enheter

Et helt herlig opphold hos Brimi fjellstugu er over for oss. Det var helt fantastisk natur, godt med skilt til både naturstier og bilveien. Helt fantastisk mat, rommene var større en forventet med en helt herlig seng. Servicen var virkelig helt ypperlig!
Vi kommer tilbake :)

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, interior9508
Lene B, Eier på Brimi Fjellstugu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2018

Tusen takk for gode ord! Velkommen tilbake :)

Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

Vi bestilte 3 retters med aperitiff først . Vi rakk ikke å drikke aperitiffen før rypesuppen kom på bordet. Det skulle være kremet rypesuppe, men den var tynn som vann. Skuffende da vi har spist dette før og gledet oss til den. Hovedrett med rype var god . Dessertbordet var også veldig bra. Men suppen ødela for inntrykket av en god 3 retters. Serveringen gikk så fort at hele måltidet var over på en time. Vi følte det stressende.

Dato for oppholdet: juli 2018
1  Takk, matogdrikke
Lene B, Eier på Brimi Fjellstugu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2018

Hei!

Vi ønsker virkelig ikke at dere skal oppleve restaurantbesøket hos oss stressende, beklager dette:)
Veldig fint om dere hadde sagt fra der og da så kunne vi ordnet opp i både det og rypesuppen!

Sommerkvelder midt i juli er de mest travle kveldene vi har hele året, da mange har lyst til å spise hos oss.

På gjensyn! :)

Mvh Lene Brimi

Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

Besøkte setera og hadde overnatting på brisker. Flott konsept. Nydelig Skrapatå-meny med perfekte viner til. Litt negativt å sove på samme som som også andre gjester spiser. Hadde med barn som gjerne ville legge seg kl 23, men de andre gjestene dro ikke før senere.

Et besøk som anbefales, nydelig turterreng utenfor også.

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, iverf