Lisbeth
5,0 av 5 boblerAnmeldt 20. juli 2020via mobile enheter
Go to your Happy Price
21.4 km fra Brimi Fjellstugu
11.7 km fra Brimi Fjellstugu
Una pasada el sitio, las cabañas muy bien equipadas, las camas un poco pequeñas, por lo demás to
10.2 km fra Brimi Fjellstugu
Bellissima
20.5 km fra Brimi Fjellstugu
Se flere hoteller i Vågåmo
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Var 2 netter i Lom og skulle spise lunsj. Tok turen til Brimi Seter. Fint vær denne dagen og når vi gikk ut av bilen: helt stille👍. Vi kjøpte enkle sommerretter som , kjøttsuppe og skiva reindyrlår med poteter og salat. Og bare ein ting, liker ikke dressing og sier som regel ifra men får det likevel🥴. Men når jeg sa her at jeg ikkje ville ha dressing, spurte hun om jeg heller ikke ville ha rømme😀bra tenkt👍. Men tilbake til maten, at noe så enkelt kan smake så godt! Jada ikke noe for gourmekokker på tv , men for oss var det kjempegodt!

1  Takk, Kai T
Anmeldt 1. august 2019 via mobile enheter

Brimi fjellstugu anbefales på det sterkeste. Flott beliggenhet, fine turområder. Koselige rom, og bra renhold. Stedet har blide, hyggelige og dyktige ansatte og maten er utsøkt! Når vi var der måtte man velge mellom sammensatte 3-retters menyer, og vi savnet at man kunne ha muligheten til f.eks å velge én rett. Men oppholdet var supert og vi tar gjerne turen innom igjen.

Takk, lisb753
Anmeldt 31. juli 2019 via mobile enheter

Vi dro innom her på vei til Geiranger. Meget smakfulle lokaler ,rent og lekkert toalett og fantastisk norsk natur. Overnatting,lunsj og 5 retters middag tilbyr de også. Flott utsikt i restauranten.Morsomt å være innom her. Virkelig flott! Anbefales.

Takk, utpaaturer
Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Tusen hjertelig takk for ett supert opphold fra A-Å.
En plass med sjarm og nydelige turopplevelser skal man lete lenge etter så dette var helt ypperlig.
Fantastisk mat med gode smaker, fin tilbereding og kvalitet til fingerspissene.
Jeg vil takke dere alle for en super og meget profesjonell service.
Vi kommer helt klart tilbake😊

Med vennlig hilsen
Maria Torset

Takk, Woodi-girl
Anmeldt 26. juli 2019 via mobile enheter

Må alltid tilbake hit. Brimi gir god personlig service og gang etter gang blir det enda bedre
Maten er topp klasse til langt under sammenlignbare Oslopriser. Naturens kjøkken gir sterke smaksopplevelser som forsterkes av lukten av høyfjellsommer. Kan ikke anbefales sterkt nok. Til hele Brimifamilien og andre gode medarbeidere tusen takk for enda et godt opphold.

1  Takk, AaslaugR