Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (89)
Filtrer anmeldelser
89 resultater
Vurdering fra reisende
58
18
8
2
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
58
18
8
2
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 89 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Etter tur inn på en snirklete vei mot Målet åpenbar det seg ett nydelig Brimiland som var en fryd for øye og se. Helt nydelig! Restauranten var fullbooket så det ble en tur på setra rett ved siden av og spiste den beste rømmegrøten jeg noen gang har smakt. Kjøpe Brimisuppe med oss til middag. Beste suppe ever! Ta turen, vel vært det!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, lisbethArendal-4836
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Var 2 netter i Lom og skulle spise lunsj. Tok turen til Brimi Seter. Fint vær denne dagen og når vi gikk ut av bilen: helt stille. Vi kjøpte enkle sommerretter som , kjøttsuppe og skiva reindyrlår med poteter og salat. Og bare ein ting, liker ikke dressing og sier som regel ifra men får det likevel. Men når jeg sa her at jeg ikkje ville ha dressing, spurte hun om jeg heller ikke ville ha rømmebra tenkt. Men tilbake til maten, at noe så enkelt kan smake så godt! Jada ikke noe for gourmekokker på tv , men for oss var det kjempegodt!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Kai T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2019 via mobile enheter

Brimi fjellstugu anbefales på det sterkeste. Flott beliggenhet, fine turområder. Koselige rom, og bra renhold. Stedet har blide, hyggelige og dyktige ansatte og maten er utsøkt! Når vi var der måtte man velge mellom sammensatte 3-retters menyer, og vi savnet at man kunne ha muligheten til f.eks å velge én rett. Men oppholdet var supert og vi tar gjerne turen innom igjen.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, lisb753
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2019 via mobile enheter

Vi dro innom her på vei til Geiranger. Meget smakfulle lokaler ,rent og lekkert toalett og fantastisk norsk natur. Overnatting,lunsj og 5 retters middag tilbyr de også. Flott utsikt i restauranten.Morsomt å være innom her. Virkelig flott! Anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, utpaaturer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Tusen hjertelig takk for ett supert opphold fra A-Å.
En plass med sjarm og nydelige turopplevelser skal man lete lenge etter så dette var helt ypperlig.
Fantastisk mat med gode smaker, fin tilbereding og kvalitet til fingerspissene.
Jeg vil takke dere alle for en super og meget profesjonell service.
Vi kommer helt klart tilbake

Med vennlig hilsen
Maria Torset

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Woodi-girl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser