Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (89)
Filtrer anmeldelser
89 resultater
Vurdering fra reisende
58
18
8
2
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
58
18
8
2
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 89 anmeldelser
Anmeldt 17. august 2020 via mobile enheter

Mat og kvile og en god fjelltur! Her har en ny generasjon tatt styringa, men samme trivelige stemninga og samme gode maten. Hit vil jeg snart tilbake tenker du når du drar. Samarbeidet Brimiene har gjør at man kan velge mange forskjellige opplegg. Bestill i tide, her er det populært.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, AaslaugR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Vi overnattet på Brimi Fjellstugu to netter og nøt hvert sekund. Kjempe koselig atmosfære, hyggelig betjening og veldig idyllisk både inne og ute.

Spiste 5 retters i restauranten første kvelden og maten var fantastisk! Vi hadde bare lyst på mer av alle rettene. Vi fikk veldig god vin anbefaling som passet ypperlig til maten.

Frokosten var også super, akkurat passe med utvalg - ferskt brød/pålegg/sveler m.m.

Dette oppholdet kommer vi til å anbefale videre og vi kommer gjerne tilbake selv :-)

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, kgressberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Vi var kun på restaurant besøk. Vi bestilte 5 retters. Appiteseren vi fikk til å starte med som ikke var på menyen var helt fantastisk. Så gikk det rett nedover. Spekeskinken og ørret vi fikk til forrett var god. Rypesuppen var bunnslammet fra kjelen. Smakløst og tragisk. Indrefilet jeg fikk til hovedrett var seig. Styr unna!! De som bestilte reinsdyrfilet sa den var fantastisk. Dessertbordet var helt ribbet, veldig skuffende. Husk å bestill tidlig bordsetting hvis du er glad i dessert. I forhold til pris og forventninger var dette skuffende. Ellers flott sted og hyggelig stemning.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, gesam68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Etter tur inn på en snirklete vei mot Målet åpenbar det seg ett nydelig Brimiland som var en fryd for øye og se. Helt nydelig! Restauranten var fullbooket så det ble en tur på setra rett ved siden av og spiste den beste rømmegrøten jeg noen gang har smakt. Kjøpe Brimisuppe med oss til middag. Beste suppe ever! Ta turen, vel vært det!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, lisbethArendal-4836
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Var 2 netter i Lom og skulle spise lunsj. Tok turen til Brimi Seter. Fint vær denne dagen og når vi gikk ut av bilen: helt stille. Vi kjøpte enkle sommerretter som , kjøttsuppe og skiva reindyrlår med poteter og salat. Og bare ein ting, liker ikke dressing og sier som regel ifra men får det likevel. Men når jeg sa her at jeg ikkje ville ha dressing, spurte hun om jeg heller ikke ville ha rømmebra tenkt. Men tilbake til maten, at noe så enkelt kan smake så godt! Jada ikke noe for gourmekokker på tv , men for oss var det kjempegodt!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Kai T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser