Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat! ”

Lemonsjø Fjellstue & Hyttegrend
Vurdert som nr. 5 av 8 Restauranter i Vågåmo
Kjøkken: Norsk
Beskrivelse: Mat & Drikke - Vi legger vår sjel i god mat; tradisjonsrik, klassisk norsk, lokal, hjemmelaget og velsmakende. Med et moderne kjøkken med a la carte servering tilbyr den fleksibiliteten vi ønsker at du skal finne i fjellheimen. Velkommen!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Mat & Drikke - Vi legger vår sjel i god mat; tradisjonsrik, klassisk norsk, lokal, hjemmelaget og velsmakende. Med et moderne kjøkken med a la carte servering tilbyr den fleksibiliteten vi ønsker at du skal finne i fjellheimen. Velkommen!
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Stoppet her for lunsj. Fantastisk god mat, smørbrød med røkelaks, og smørbrød med karbonade. Nystekt vaffel og lun eplekake med is. Vel verdt ett stopp!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Gro G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (32)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 32 anmeldelser

Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Skal du overnatte i Otta/Lom velg heller dette.Ligger i fint fjelltereng like ovenfor Vågåmo,langs veg 51 mot Valdresflya. Koselig,tradisjonell fjellstue greie rom med nye bad og god hjemmelaget middag.Anbefales. Trivelig personale.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 895gretev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. januar 2020

God lokal mat, laget helt fra bunnen. En meny for alle! Aldri blitt skuffet her. God mat , og store porsjoner.

Dato for besøk: november 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 649Paul2108
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2019 via mobile enheter

Besøkte stedet etter en tur til fjells. Fikk servert god hjemmelaget mat. Noe ventetid.

Men unngå toalettet. Herretoalettet luktet som et rasteplasstoalett.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, essimen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2018

Lemonsjø Fjellstue er et hyggelig sted, har vært ved flere anledninger og maten er alltid helt topp. Dette stedet kan anbefales.

Dato for besøk: april 2018
1  Takk, 110tjd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lemonsjø Fjellstue & Hyttegrend, så også på

 
Vågåmo, Vågå Kommune
 

Har du vært i Lemonsjø Fjellstue & Hyttegrend? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din