Hei fra oss på Bokhandeln Kafe! Første og fremst takk for besøket og konstruktivt tilbakemelding :)
Det har vært en utfordrende omstilling fra å ha helt stengt i flere måneder, til å imøtekomme en større trafikk en noen gang, slik det nå har vært siden midten av Juni. Vi har jobbet hardt med tiltak og krav i forhold til koronasituasjonen, men vi kan helt sikkert bli enda bedre så det tar vi til oss. Håndsprit henger 6 forskjellige steder i kafeen, men kanskje noen av de da burde vært mer synlige. Det skal vi da ta en runde på. Når det gjelder avstandsmerking så har vi ikke lagt klistret lapper med avstander etc. Tror ikke så mange kafeer har det… Vi har heller prøvd å styre dette best mulig med dialog fra de bak kassen, men vi kan også sikkert bli enda bedre: ) Vi har derimot fjernet 10 av våre bord slik at de er romsligere mellom hver ko-hort. Her skal vi være godt innenfor kravene. Lang ventetid kan forekomme når det blir slik trafikk, men renhold og vask av bord skal selvsagt være skikkelig hver gang, så det skal vi stramme opp! Takk igjen for tilbakemelding! Mvh oss på Bokhandeln Kafe.