Vi besøkte Lemonsjøen en februarhelg i den snøfattige vinteren 2017, men her var det godt med snø og flotte daglig nypreparerte løyper rundt vannet (c. 14 km rundtur i variert terreng).
Alpinanlegget er i stakeavstand og ser også imponerende ut, dog vi fikk ikke tid til det denne gangen.
I grenda er det fine hytter til utleie til gode priser. Rommene er store og har skapplass, og kjøkkenet er fullt utstyrt med servise, oppvaskmaskin, stekeovn mm. hvilket gjør at man fint kan ha en lengre ferie her.
Selve Fjellstuen har peisestue og en romslig restaurant med imponerende kvalitet på mat. Her har kjøkkenet god greie på tilberedning av både biffer, steker, sauser og ikke minst steking av løk! Manglet for oss bare et fiskealternativ på den faste menyen. Det er en svært imøtekommende andre generasjon familie (med småbarn løpende mellom bordene) som driver stedet og da får man den rette autentiske følelsen.
På søndag hadde vertskapet dekket opp til en imponerende buffet med hjemmelagde varmretter, koldtbord med spekemat og sjømat samt søte avslutninger. Det må ha vært minst 200 mennesker fra fjern og nær som tok turen innom Fjellstuen denne morsdagen! Det ble sagt at det var mest lokale (og ikke hyttefolk) som kom til bords, så da tar vi det som et kvalitetsstempel.
Kommer gjerne igjen!