Gjendebåten

Hyggelig båttur fra Gjendesheim til Memurubu for vår tur over Besseggen. Vi var veldig fornøyd at... les mer

Anmeldt 17. juli 2020
Elena Magdalena C
Oslo, Norge
Enkelt og raskt

En nydelig oktoberdag og en spontan tur med båten til Memurudal for så å ta fatt på å gå over... les mer

Anmeldt 5. oktober 2019
eriktszabo
Hamar, Norge

Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

Beste veien å gå Besseggen er båten inn og gå tilbake. Turen tok ca 30 minutter. Bestill på forhånd i høysesongen.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, tritratri
Anmeldt 8. september 2018 via mobile enheter

Fin båttur til Memurubu! Jeg syntes turen over Besseggen var skremmende anbefaler derfor ikke denne til folk som har snev av høydeskrekk. Jeg hadde ikke dette fra før av men fikk det...

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, ElisaMarie86
Anmeldt 16. august 2018 via mobile enheter

En flott tur innover Gjende til Gjendebu og tilbake til Memurubu. Kanskje litt i dyreste laget. Flott service at man kan sende sekken med båten.

Dato for opplevelse: august 2018
2  Takk, halepe
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Det går 2 båter frem og tilbake hele tiden, pass på å bestille billett på forhånd på nettet, og beregn litt god tid. Rask og effektiv transport i et utrolig flott landskap

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, 613kjetila
Anmeldt 28. desember 2017 via mobile enheter

Vi tok Gjendebåten over Gjende, for å komme oss til Memurubu. Det var en utrolig vakker tur over innsjøen tidlig om morgenen. Vi hadde kjøpt billetter på forhånd, og alt fra ombordstigning til vi ankom Memurubu, var en upåklagelig og smooth opplevelse. Veldig hyggelig mannskap!

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, CelineK1992