Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Melding fra Tripadvisor:Midlertidig stengt
Åpen i dag: 15:00 - 23:00
Lagre
Tokyos unike og uvanlige tur med en lokal: 100 % personlig og privat
1

Bestill på forhånd
fra
USD 294,01
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Robot Restaurant på
fra USD 294,01
Mer informasjon
fra USD 188,00
Mer informasjon
fra USD 1 043,65
Mer informasjon
fra USD 100,00
Mer informasjon
Anmeldelser (5 988)
Filtrer anmeldelser
5 988 resultater
Vurdering fra reisende
2 661
1 564
683
405
675
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 661
1 564
683
405
675
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 5 988 anmeldelser
Anmeldt 5. oktober 2018 via mobile enheter

Etter å ha hørt med andre valgte vi kun showet og ikke mat. Underholdende, men alt for dyrt. Anbefales ikke, Tokyo har mye mer å by på enn dette

Dato for opplevelse: oktober 2018
2  Takk, Karl H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Evig lættis! Anbefaler alle som er i Tokyo å dra på dette showet. Passer utmerket for ungdom i 20-årene, men er sikkert like morsomt for barn og voksne.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Eirik F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2018

Da jeg søkte etter underholdning, opplevde jeg det som nr. 1 å måtte gå på dette showet. Vi bestilte billetter online, og hadde mobilbillett. Selve billettprosessen var upåklagelig.
Når man kom inn i ventearenaen, kunne man bestilles seg drikke og ta med til stedet hvor showet skulle gå.
Det var flere etasjer å gå ned for å komme til lokalet.
Åpningsnummeret var kraftfullt og energisk. Etterhvert ble underholdningen avtagende. Det knirket i plast, og de som underholdt, måtte skyve utstyret sitt fra den ene siden til den andre.
I løpet av 90 minutters show, var det to korte pauser.
Japan er jo kjent for spesiell underholdning, så mulig dette var en slik underholdning, men det ble for amatørmessig, til tross for høy billettpris.

Dato for opplevelse: juli 2018
2  Takk, Tvilling70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2017

Jeg er litt overrasket over de positive omtalene her, for dette var en gedigen skuffelse. Dette er verken skikkelige roboter eller skikkelig restaurant.

Du blir først loset inn i en bar hvor du venter på at showet skal begynne. Her er det live-musikk av noen utkledd som roboter. Dette er forsåvidt helt ok.
Deretter begynner showet. Dette består av fire korte akter med lange pauser imellom. I pausene er det et evig mas om salg av drikke og popkorn.

Selve showet består i hovedsak av utkledde jenter som slår på trommer. Lite handling. "Roboten" dukker opp i siste akt. Roboten kjøres ut på en tralle, og styres tydelig av en med fjernkontroll som står rett bak. Ikke spesielt overbevisende tekniske løsninger. Man forventer liksom litt mer high-tech i Japan.. :)

Jeg kan ikke anbefale dette, i hvert fall ikke for 8000 yen.
Du bør i så fall vite hva du går til, og ikke forvente verken robot eller restaurant.

Dato for opplevelse: juni 2017
3  Takk, h4vard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. mai 2017 via mobile enheter

Å kalle det en restaurant er å ta litt hardt i. Det er et show og de serverer mat og drikke. Dette er veldig god valuta for pengene og et absolutt must om du vil ha med deg alt Tokyo har å by på.

Du har gammel kultur og du har ny kultur. Dette er Japansk moderne kultur på sitt beste.

Musikk, laser, lys, roboter og dansing. Et morsomt og innholdsrikt show som varer ca 1,5 timer inkludert pauser (husk å tisse i pausene da det ikke er mulig under showet).

Det er veldig corny men du blir garantert underholdt. Det ligger i "red light" distriktet i Shinjuku så regn med at innkastere forsøker å få deg inn på sine andre plasser. Ikke gå inn noen steder der de ber deg om å gå inn!

Alt i alt en uforglemmelig opplevelse i neonlys, tempo og musikk.

Dato for opplevelse: mai 2017
Takk, Frank H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser