Ad0nia
Hongkong, Kina
5,0 av 5 boblerAnmeldt 5. mai 2019
Dato for oppholdet: april 2019
Romtips: rooms on higher floors are the best
  • Rakuten Travel
1 186
1 778
1 186
Anmeldt 5. januar 2016

Besøker Odaiba for 3. gang. Fremdeles et kjempeflott hotell, sentralt plassert til alt du vil nå i Tokyo via monorailen inn til byen. Flott utsikt og super service på selve hotellet, tross veldig fullt hotell. Liker den lille butikken på utsiden der vi kan få kjøpt mat og diverse. Odaiba er blitt et flott område å gå i.

Romtips: Høyere etasjer best utsikt mot byen
Dato for oppholdet: juli 2015
1  Takk, lmhans
Anmeldt 28. juni 2015 via mobile enheter

En flott beliggenhet ved Tokyobukta med utsikt mot mye av byens sentrum. Monorailen går rett forbi og gir god forbindelse til andre transportnettverk i storbyen. Hotellet er digert med mange ansatte og en en rekke restauranter som tilbyr noe for enhver gane. Restauranten i 30. Etasje må besøkes . Vanskelig å tenke seg et måltid med bedre utsikt over byen og sjøen. Men det koster, ca 3.000 yen pr person for frokost. Du får ikke røre bagasjen din fra det øyeblikk du setter foten på fortauet utenfor hotellet til du er sjekket inn og vel innstallert på rommet. Alle mulige bekvemmeligheter er tilgjengelig og betjeningen er både imøtekommende, hjelpsomme og hyggelige og prøver å gjøre sitt beste for deg som gjest.

Dato for oppholdet: juni 2015
Takk, Tor W
Anmeldt 9. januar 2014

Flott hotell og meget god standard. Fin utsikt mot Ranbow bridge og inn mot sentrale Tokyo. Svært sentralt og lett tilgang med monorail rett utenfor. Odaiba er spennende i seg selv. Butikker og restauranter i selve hotellet. Anbefales

Dato for oppholdet: april 2013
Takk, lmhans
Anmeldt 4. april 2013

Bodde på Grand Pasific i en uke sammen med min kone .Dette var et av de beste hotellene vi har bodd på .Flott plassering ,utmerket service .Rommet lå i 15 etasje med utsikt mot Tokyo tower .Det daglige reinhold av rommet var utmerket .Vi bestillte frokost på rommet et par dager og det kan anbefales .Viktig å sette seg inn i transport alternativene til Narita flyplass hvis en skal reise veldig tidlig om morgenen .Vi valgte taxi til Tokyo stasjon og videre med Narita express

Dato for oppholdet: mars 2013
Takk, Hansen60
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 22. mai 2010

Vi likte å bo i Odaiba, selv om det ligger en tur med enskinnebanen fra JR-linjene som omgir Tokyo.
Enskinnebanen stopper rett utenfor inngangen.
En overflod av butikker og spisesteder i Decks og Aqua City ligger en kort spasertur unna.
Sørg for å besøke teknisk museum for å se roboten Asimo.
Det tilbys også gratis transport fra hotellet til Disney-parkene.
Det fins til og med en Frihetsstatue ; )
Dette hotellet plasserer ikke mer enn to personer i et superior-soverom med to senger dersom de ikke er åtte eller yngre (det fins ingen trillesenger, antar jeg). Da vår sønn bodde hos oss i to av nettene, måtte vi bytte til et tremannsrom og betalte et kraftig påslag per natt.
Nærbutikken rett utenfor inngangen er en gudegave for billig, men bra snacks og drikkevarer.
(Samme croissanter, vårruller og sushiruller som på restauranten inne!)

1  Takk, Resourceress
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.com. Vis original