Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (140)
Filtrer anmeldelser
140 resultater
Vurdering fra reisende
38
41
25
26
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
38
41
25
26
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 140 anmeldelser
Anmeldt 29. august 2021 via mobile enheter

Hyggelig hotell, rent og i god stand, med fin beliggenhet i Kvitfjell alpinanlegg. Koselig dekor og interiør.
Liten men gjennomtenkt meny i restauranten. Veldig god mat!

Utrolig hyggelig personale! Den hyggelige kveldsvakten i resepsjonen tok seg tid til en lang prat. Hyggelig!

Gode turmuligheter. Anbefales!

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, janbM4455CY
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. mai 2021 via mobile enheter

Perfekt hotell i Kvitfjell. Bare å ta på skiene og en er både i slalåm og langrenns løypene.
Veldig hyggelig betjening.
God mat og godt tilrettelagt for tiltak mot Corona.
Passe stort svømmebasseng.
Rent og trivelig.

Dato for oppholdet: mars 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Levis S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. mars 2021

Et veldig hyggelig miljø og fantastisk service og vertsskap! Frokost og middag var også nydelig.
Her tar de covid på alvor :) Er absolutt trygt å reise hit Anbefales på det varmeste!
Fresht nytt interiør;)

Dato for oppholdet: mars 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, O1101ZLjuliea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. mars 2021 via mobile enheter

En helg med familien på alpinski skal være bekymringsløst og avslappende. Gudbrandsgard Hotell innfrir på alle måter. Svært hyggelig og hjelpsom betjening, god frokost, enkel parkering og rom som tilfredsstiller de fleste behov. Et lite minus for noe slitent bad, men alt fungerte. Vi kommer gjerne igjen, og anbefaler hotellet!

Dato for oppholdet: mars 2021
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, trond1974
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. mars 2021

Ulrich & co.,
takk for at dere gjorde dagen i alpinbakken mye finere. Alt fra heiskort, en liten frokost ved annkomst, parkering og vips var vi i bakken. Skiforholdene i bakken var helt topp. Været var med oss den dagen også. Kunne det hele bli bedre? Ja, dere leverte middag som var helt topp. Mette og fornøyde og vips, var vi på veien hjemover. Hilsen hele staben. Fortsett med den gode jobben dere gjør.

Dato for oppholdet: mars 2021
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Marvin L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser