Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Blue Grotto Il-Hnejja på
Anmeldt 8. oktober 2015 via mobile enheter

En 25 minutters båttur i åpne båten med ca 10 personer pr. båt.
Pris 8 Euro, barn 4 Euro.
Man blir kjørt ut til huler og ganger i klippemassivet for å se på hvordan grottene er formet og på ulike fargenyanser i havet.
Ingen kø for å bli med båten og man får guiding av skipperen.
Fint å bade i bukta hvor båtene ligger.
Inne i bukta finnes det små restauranter og souvenirbutikk.
Lokalbusser og sightseeingbusser går regelmessig til og fra området. Stor p-plass hvor det er frivillig om man vil betale, dersom man ankommer med egen bil.

Dato for opplevelse: oktober 2015
Takk, bmbroen
Anmeldt 19. juni 2015

Absolutt værdt en tur. Jeg er ikke glad i og kjøre båt, men ønsket å oppleve grottene. Og det er jeg glad for at jeg gjorde. Vi var inneom en del forskjellige gråtter, og det var fantastisk å se hvordan fjellet var formet, og fargen på vannet inne i gråttene. Anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: juni 2015
Takk, Kristine K
Anmeldt 19. juni 2015

Vi tok en tur med båtene som tar deg ut til Blue grotto, det kostet 8 euro pr. Voksen.
Det er et fantatisk syn av grotte og fjell formasjoner vi fikk se. Absolutt værdt en tur.

Dato for opplevelse: juni 2015
Takk, Marius S
Anmeldt 20. mai 2015

Småbåter bringer deg ut til et kompleks av grotter og et særdeles klart vann. Noen av gottene kjører småbåtene inn i.

Dato for opplevelse: oktober 2014
Takk, ProfessorTravell
Anmeldt 6. november 2014

Er du på Malta, må du bare reise til Blue Grotto. Det går guidet turer, lokalbussen og taxi, bare kom deg avsted. Ta med badetøy. Det er mulig og veldig spennende å bade "midt i Middelhavet" der hvor de små åpne båtene tar turistene rundt og inn i "den blå grotte". Hele opplegget med alle disse små båter som kjører turistene er en opplevelse i seg selv. Det er virkelig et folkeliv i de høye bølgene som alltid slår inn over Malta midt i Middelhavet.

Dato for opplevelse: juli 2014
1  Takk, 144Bj_rn_A