Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 113
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (38)
Filtrer anmeldelser
38 resultater
Vurdering fra reisende
16
17
4
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
16
17
4
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 38 anmeldelser
Anmeldt 29. august 2017

Leide en hytte med bad her. Romslig hytte, eget soverom pluss hems. Er nok plass til en 6-8 stykker her. Alt nødvendig kjøkkenutstyr samt utstyr for vask var i hytta, inkludert en støvsuger. Kopper og kar til å lage middag. I resepesjonsbygget er der en kiosk med noen border. Mulig å kjøpe mat der, tror de stort sett selger pizza.
Det er gangavstand til bremuseet, som er et virkelig bra og informativt museum.

Dato for oppholdet: august 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Shahen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2016

Familie på fire overnatta her i telt en natt. Veldig koselig personale. 5 min å kjøre til matbutikk i Fjærland. Denne stenger tidlig (Fjærland er et lite sted) så ikke vent til kvelden med å handle. Kjøkkenet var litt lite, men det man trenger for å lage campingmiddag finner man der. Veldig kort vei fra hovedveien, lett å finne. Veldig fin utsikt både til fjell og bre og utover fjorden, selv om det er et lite stykke bort til vannet.
Selv om det var i Juli var det god plass.

Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Ole S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2016 via mobile enheter

Etter full fest blant andre gjester til 05.00 om morgenen på vår forrige campingplass, var det utrolig deilig å komme hit. Stille og rolig. Rent og pent. Hyggelige eiere. I tillegg fantastisk beliggenhet. Kan anbefales.

Dato for oppholdet: juni 2016
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Laila T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2015

Greie priser for overnatting på campingplassen for telt.
Et lekeområde for barna, plassert nærmest veien. Så du bør stole på barna dine om de leker ubevoktet.

Plassen hadde nok kunne tjent litt på å ha dørmatter inn til sanitæranlegget, hvor det virket som det fort ble skittent, særlig på golvet. Og dusjene, selv jeg ikke forsøkte disse, var mindre tiltalende mye på grunn av dette.

Campingplassen ligger i gangavstand til Bresenteret i Fjærland, som absolutt anbefales et besøk.

Et lite minus er nok plasseringen for tømming av toalett for bobiler og campingvogner. Nemlig like ved siden av fylling av drikkevann. Med tanke på hva vi så ved bruk av de ulike slagene nedi unevnelige steder, burde de kanskje vurdere å skille disse med noen flere meter. Vi fylte våre flasker andre steder.

Et lite kjøkken er tilgjengelig for matlaging. Her virket rent og fint.
Ta med deg alt av utstyr selv.

Dato for oppholdet: juli 2015
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Redbella
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 4. september 2012

Denne campingplassen er rolig og ligger praktisk plassert ved fjorden og isbreen. Ikke gå glipp av museet på hjørnet, veldig interessant også dersom du reiser med barn. Vi leide hytte nummer 1 og den hadde alt vi trengte.

Takk, SdMS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.es. Vis original
Vis flere anmeldelser