Rødseter inn ligger i fantastiske omgivelser i Fjærland. Vi koste oss veldig der, ikke minst på grunn av verten som er en særdeles hyggelig og imøtekommende ung mann. Rommet vårt var svært rent, hadde badekar og dusj, svært gode senger, kaffekoker og var vakkert dekorert. Utenfra ser bygningene noe nedslitte ut, men innvendig er det tipp topp nyoppusset. Vi fikk nydelig middag med hjemmelagde hjortekaker. Eneste minus ved middag var at de ikke har sjenkebevilgning, men vi kunne ta med drikke selv, så det ordnet seg. Det er et lite vertshus med syv rom, og det gjør at servicen blir personlig og nær. Det er ikke ofte jeg kan si at jeg har følt meg så velkommen! Og det tatt i betraktning at vi hadde med oss en hund. Naturen rundt er perfekt for turer i vakker Vestlandsnatur, og isbreevandring for de som er interessert i det. En kort kjøretur unna ligger bokbyen i Fjærland. Mest av alt vil jeg skryte av fantastisk service, og takke for et minneverdig opphold. Vi kommer gjerne igjen. Sterkt anbefalt!Mer
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering