FOManager1, Gæsteansvarlig på Scandic Hvidovre, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 8. apr. 2019
Hej Ingeborg H
Tak for din feedback.
Det er desværre kun vores juniorsuiter der har plads til 5 personer. Der er ikke plads til en seng mere i familieværelserne, så hvis man er 5 personer, så må man desværre sove i samme seng, hvis man ikke vil opgradere til juniorsuite. Jeg beklager, at du ikke er blevet informeret om dette af personalet.
Jeg håber, at vi kan velkomme dig tilbage en anden gang til en bedre oplevelse!
Hilsen Gæsteansvarlig
Rommene var veldig små og varme, ac eller vifte hadde hjulpet mye,vi slet med søvnen.Slutt på mye i baren. Supert hotell for barna, basseng,mini-golf, kasse med leker i egen skjermet hage. Kort vei til København med buss.
Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør mhelto701847 om Scandic Hvidovre
Takk, mhelto701847
FOManager1, Receptionschef på Scandic Hvidovre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2018
Hej mehelto701847! ¨ Tak for din anmeldelse af vores hotel.
Vi er kede af at hører i ikke har sovet så meget grundet varmen, vi har faner i receptionen, som man kan låne. Vi er virkelig glade for at hører i har værdsat alle de mange muligheder vi har for børn på hotellet, og at i kunne lide vores går med legeplads.
Vi håber at kunne byde jer velkommen tilbage.
Hilsen Line
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Dette kunne vært så mye bedre hvis det hadde vært AC på hotellet. Det var helt stillestående luft og kjempevarmt. Absolutt ikke verdt pengene! Det beste med stedet var uteplassen bak ved hotellet som man kunne sitte og slappe av, og at det var gratis parkering.
Spør Scandicgjest-123 om Scandic Hvidovre
Takk, Scandicgjest-123
Kære 479hegeb
Tak for din anmeldels af vores hotel. Vi har som de fleste andre hoteller i norden desværre ikke AC på hotellet, hvilket desværre har gjordt at hedebølgen som har været over Danmark, har resulteret i at det også har været varmt når man har været indedøre.
Vi er glade for at hører I kunne lide den gratis parkering og vores dejlige have.
Hilsen Line
19GS78
Rakkestad kommune, Norge
Anmeldt 23. juli 2018
Reisetype: Reiste med venner
Spør 19GS78 om Scandic Hvidovre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
FOManager1, Receptionschef på Scandic Hvidovre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2018
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Nok en gang valgte vi Scandic Hvidovre. Innsjekking, service, renhold, morgenmad, gode værelser/senger. Intet å sette fingeren på. Alt er bra som det pleier på Scandic hotels. Vi kommer igen. Og buss 1A med mange avganger til sentrum hver time, bare supert.
Dato for oppholdet: februar 2018
Spør harboyum om Scandic Hvidovre
1 Takk, harboyum
FOManager1, Receptionschef på Scandic Hvidovre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. februar 2018
Köre Harboyum,
Tusind tak fordi du har taget dig tid til at give hotellet feedback. Det saetter vi stor pris på. Jeg er meget glad for, at i ofte völger vores hotel og jeg er specielt glad for, at i synes alt fungerer og der intet er at saette en finger på.
Jeg er meget glad for, at i vil besoge os igen og jeg glaeder mig til at byde jer velkommen tilbage.
Med venlig Hilsen Mitzi, Front desk Manager
gjermundh2013
Røros, Norge
Anmeldt 15. januar 2018
Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Spør gjermundh2013 om Scandic Hvidovre
FOManager1, Front Office Manager på Scandic Hvidovre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. januar 2018