En ung venninne, hennes hund og jeg hadde en 3-dagers miniferie fredag til søndag for et par uker siden, der vi besøkte bl.a. Blaafarveværkets mange muséer og utstillinger mv. Og da bodde vi 2 netter på Tyrifjord hotell. Da Booking.com skrev at der ikke var mer enn ett rom å få tak i, ringte jeg selve hotellet og de ordnet straks et rom til, til samme pris. Så vi fikk ett rom med 'hunde-tillatelse', og ett for meg med bred seng og veranda med sikt til nydelige Tyrifjorden rett ved. Og i nærheten av hverandre i resepsjons-etasjen, 2. etasje. Hotellet har nemlig ikke heis, og jeg er litt bevegelseshemmet. Parkering like ved inngangen. Gode senger! Delikat og rent rom, selv om ikke av det helt moderne slaget, - men sjarmerende.
Det eneste 'negative' vi opplevde, var hyssingduskene som dør-nøklene var festet til, - men da jeg skrev til hotellet om dette, var de glade for tips om at disse kunne være rene 'bakteriebombene', og vil gå over til glatt materiale i steden. Dvs.: øyeblikkelig og positiv respons fra hotellet på dette!
Det var helg, hotellet hadde et bryllup å håndtere, + et annet større selskap samtidig. Likevel klarte de å ta vare på oss 3! De nevnte at ting ville ta 10 minutter lenger tid. Men de glemte oss ikke, var t.o.m. FØR tiden, med omtanke og service. Fint også å sitte i sofa-områdene nær resepsjonen, med vår rolige hund.
Middagen var så god at selv om vi hadde sjekket ut siste dagen, kjørte vi sen ettermiddag til hotellet for å spise middagen DER på hjemveien. Mat og restaurantpersonalet er eksellent! Likeledes resepsjons-personalet og renholderne. Profesjonelle og VELDIG hyggelige! Vi kommer tilbake om vi igjen skal til de traktene! Og anbefale hotellet! Eldrid